ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μοντέλο του OnlyFans «αναγκάστηκε» να συνευρεθεί με εργαζόμενους της Meta για να μην της ξαναμπλοκάρουν το Instagram

Δεν είναι ξεκάθαρο για ποιο λόγο της είχαν κλείσει το λογαριασμό αλλά το πιο πιθανό είναι ότι «έφαγε» ban επειδή η διαφήμιση σελίδων ερωτικού περιεχομένου απαγορεύεται

Μοντέλο του OnlyFans «αναγκάστηκε» να συνευρεθεί με εργαζόμενους της Meta για να μην της ξαναμπλοκάρουν το Instagram

Ένα μοντέλο του OnlyFans που μπλοκαρίστηκε πρόσφατα στο Instagram ισχυρίζεται ότι επινόησε έναν… ύπουλο τρόπο για να μην της ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Μια ερασιτέχνης πορνοστάρ – γνωστή ως Kitty Lixo στο Instagram και στο OnlyFans – έριξε «βόμβα» με έναν ισχυρισμό της στο podcast “No Jumper”.

Στο συγκλονιστικό κλιπ, με λεζάντα «Πώς να πάρετε πίσω το Instagram σας αν διαγραφεί», η Lixo ισχυρίστηκε ότι κοιμήθηκε με πολλούς εργαζόμενους της Meta αφού ο λογαριασμός της στο Instagram «έκλεισε τρεις ή τέσσερις φορές».

Δεν είναι ξεκάθαρο για ποιο λόγο της είχαν κλείσει το λογαριασμό αλλά το πιο πιθανό είναι ότι έφαγε ban επειδή η διαφήμιση σελίδων ερωτικού περιεχομένου απαγορεύεται σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες της Meta.

Μετά το μπλοκάρισμα η Lixo αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια της. «Την πρώτη φορά που έκλεισε το Instagram μου, ένας από τους φίλους μου, εργαζόταν στο Instagram. Έτσι, άρχισα να κοιμάμαι μαζί του για να τον κάνω να επαναφέρει τον λογαριασμό μου στο Instagram. Και το έκανε, κάτι που ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους του».

Η Lixo πρόσθεσε ότι ο φίλος της την ενημέρωσε «πώς λειτουργεί η διαδικασία αναθεώρησης όταν κλείνει ο λογαριασμός σου στο Instagram».

Έχοντας μάθει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόταν, η Lixo πήγε στο LinkedIn του αρχηγού των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να αναζητήσει τυχόν διασυνδέσεις στο τμήμα ασφάλειας. Αφού η αποστολή μηνυμάτων στους συντονιστές απέτυχε, η πρόστυχη influencer αποφάσισε να τους βρει στο Instagram.

Η Lixo εξήγησε: «Επικοινώνησα μαζί τους στο Instagram μέσω του εφεδρικού αλλά άκρως ερωτικού λογαριασμού μου», η οποία τελικά κατάφερε να έρθει σε επαφή με κάποιους που την γνώριζαν για το podcast της “Girls Gone Wireless”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αποκάλυψε: «Συναντηθήκαμε και αφού κάναμε σεξ μερικές φορές, κατάφερα να πάρω πίσω τον λογαριασμό μου περίπου δύο ή τρεις φορές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.