ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νεαροί ανακάλυψαν πως ήταν μια πανάκριβη τηλεόραση το 2000 και έμειναν άναυδοι (βίντεο)

Το μικρό κλιπ έχει συγκεντρώσει έκτοτε πάνω 5 εκατομμύρια προβολές

Νεαροί ανακάλυψαν πως ήταν μια πανάκριβη τηλεόραση το 2000 και έμειναν άναυδοι (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το 1999 το οποίο δείχνει το οποίο δείχνει μια πανάκριβη τηλεόραση της εποχής.

Το βίντεο που αναρτήθηκε για πρώτη φορά στο Twitter δείχνει νεαρούς ανθρώπους να φτάνουν σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι, με τον οικοδεσπότη να τους λέει ότι υπάρχει μια «έκπληξη». «Νομίζω ότι θα εκπλαγείτε, παιδιά», είπε, ενώ εκείνοι έμειναν άναυδοι όταν αντίκρισαν την τηλεόραση. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι αυτή η τηλεόραση τότε κόστιζε πάνω από 5.000 ευρώ.

Το μικρό κλιπ έχει συγκεντρώσει έκτοτε πάνω 5 εκατομμύρια προβολές, με πολλούς να νοσταλγούν εκείνη την εποχή.

«Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο ήταν να την κατεβάσουν από τις σκάλες στο υπόγειο χωρίς να τους πέσει», είπε ένα άτομο. «Οι άνθρωποι δεν θυμούνται πόσο βαριές ήταν οι τηλεοράσεις τότε» ήταν ένα άλλο σχόλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας άλλος χρήστης πρότεινε: «Απλά κρατήστε την για μερικά χρόνια ακόμα και πουλήστε την ως σπάνιο αντικείμενο για ένα εκατομμύριο δολάρια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.