ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Α.Γκλέτσος που έχει «ψήσει το ψάρι και από τις δύο πλευρές» υπέρ των γκέι: «Είναι μια κρυφολ@@γκρα, ψιλοκακιά»

Ασυγκράτητος για άλλη μια φορά

Ο Α.Γκλέτσος που έχει «ψήσει το ψάρι και από τις δύο πλευρές» υπέρ των γκέι: «Είναι μια κρυφολ@@γκρα, ψιλοκακιά»

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις που ενόχλησαν αρκετούς, του Μανώλη Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους, πήρε θέση ο Απόστολος της καρδιάς, ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ίδιος που σε συνέντευξή του πριν χρόνια είχε «ταράξει» τα νερά είχε δηλώσει ότι «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές», αφήνοντας αιχμές πως έχει πάει και με άντρες.

Κι αν πολλοί πίστεψαν ότι έκανε πλάκα, σε συνέντευξη του αργότερα είχε δηλώσει:

«Σαφέστατα και ισχύει. Είμαι 54 ετών. Ό,τι έχω πει είναι όλα αλήθεια. Εγώ με τον κόσμο έχω μια σχέση αλήθειας. Είναι όλα αλήθεια και ποτέ δεν πήρα τίποτα πίσω».

Τώρα πήρε για άλλη μια φορά το μέρος των ομοφυλόφιλων κατηγορώντας όλους τους υπόλοιπους… πως μάλλον το ψήνουν κι αυτοί το ψάρι!

«Ας κάνουν ό,τι θέλουν τα παιδιά, να πούνε, να φορέσουν, straight, gay, rock, punk, το καλοκαίρι μόνο το μεσημέρι κάνα 40λεπτο να κοιμάμαι, λίγη ησυχία και να αγαπιούνται, να ερωτεύονται, να μην μαλώνουν», έγραψε σε ανάρτησή του.

Και πρόσθεσε: «Αγαπητά μου παιδιά, 56 χρόνια πια μπορώ να ξέρω, πως αυτός που ανοίγει τέτοια συζήτηση είναι απλά μια κρυφολουγκρα, ψιλοκακια, γιατί δεν το ευχαριστήθηκε, γράψτε τον στα ………να τελειώνουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.