ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αναβάθμισε την σεξουαλική σου απόδοση μόνο με μία απλή κίνηση – Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις

Το σεξ μπορεί να γίνει από κάτι πολύ απλό έως κάτι αρκετά περίπλοκο τελικά...

Αναβάθμισε την σεξουαλική σου απόδοση μόνο με μία απλή κίνηση – Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις

Όλοι έχουμε ακούσει για περιστατικά που από μία απλή επαφή με την σύντροφο μας μπορεί να πάθαμε κάτι αρκετά επιβλαβές με την υγεία μας. Ίσως να σου ακούγεται παράξενο αλλά ο παράγοντας υγεία είναι πολύ σημαντικός για την σεξουαλική σου απόδοση.

Μαζί με όλα τα άλλα που μας έμαθε η πανδημία του κορωνοϊού, είναι και το πώς να πλένουμε τα χέρια μας σωστά. Να και κάτι που τελικά θα σου γίνει χρήσιμο και στην ερωτική σου ζωή. Ναι, είναι πολύ βασικό να πλένουμε τα χέρια μας πριν από κάθε σεξουαλική επαφή.

Και σίγουρα περισσότερο τώρα που επιθυμούμε να έχουμε μία καλή απόδοση, χωρίς μικρόβια και χωρίς ενοχλήσεις.

Όντως; Φυσικά… Σύμφωνα με μία ισπανική έρευνα στην οποία έπεσε πρόσφατα το μάτι μου, το 69% των αντρών, pre-Covid, δεν έπλενε τα χέρια του τόσο συχνά όσο θα έπρεπε.

Με λίγα λόγια και απλά, πλένε τα χέρια σου και θα είσαι πάντα ασφαλής μαζί της στο κρεβάτι, και εννοείται πάντα με προφυλακτικό.

Αν αναρωτιέσαι γιατί δεν σου έχει γίνει ακόμη σχετική νύξη περί υγιεινής των χεριών, το πιο πιθανό είναι απλώς να μην έχετε φτάσει ακόμη σε αυτό το επίπεδο επικοινωνίας όσον αφορά την υγεία της γεννητικής της περιοχής. Επίσης, μην απορήσεις αν όταν χωρίσετε σε βγάλει μεταξύ άλλων και “βρωμιάρη” στις φίλες της.

Ίσως να σου φαντάζει λίγο ξενερωτικό ή ακόμη και αντιερωτικό το να ζητήσεις, με κατεβασμένα τα παντελόνια, συγγνώμη από την κοπέλα σου για να πας στο μπάνιο και να πλύνεις τα χέρια σου. Αν και δεν πρόκειται να της φύγει η όρεξη για σεξ επειδή της βγήκες παστρικός, μπορείς να το κάνεις με έναν sexy τρόπο. Δώσε της ένα όλο υποσχέσεις λάγνο βλέμμα και πες της ότι πας στο μπάνιο και επιστρέφεις αμέσως. Το να πλύνεις τα χέρια σου είναι κάτι τόσο απαραίτητο και απλό όπως το να βάζεις προφυλακτικό.

Επειδή η κακή υγιεινή των αντρικών χεριών με έχει στο παρελθόν οδηγήσει σε εξαιρετικά άβολες καταστάσεις όσον αφορά την υγεία της ευαίσθητης περιοχής μου, πολλές φορές, εγώ η ίδια, ζητάω από τους παρτενέρ μου να πλύνουν τα χέρια τους πριν προχωρήσουμε. Καταλαβαίνοντας ότι αυτό είναι το παρασύνθημα για να κάνουμε σεξ, κανείς τους δεν μου είπε ποτέ όχι.

Αν στο ζητήσει κι εσένα η κοπέλα σου, απλώς ανταποκρίσου με ένα “εννοείται” λες και σου είπε να πας να κλείσεις το φως στο σαλόνι που το ξέχασες αναμμένο. Άλλωστε, το να δείχνεις ότι νοιάζεσαι για την υγεία της κι εκείνη για τη δική σου, είναι sexy. Και όταν αυτό το επιβεβαιώνεις με πράξεις κι όχι με λόγια, πολύ πιο sexy.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.