ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Rossana Latallada: Οι ένοχες απολαύσεις της – Το γυμνό σώμα της είναι η απόλυτη έκφραση ελευθερίας

Πιστεύει στην απελευθέρωση...

Rossana Latallada: Οι ένοχες απολαύσεις της – Το γυμνό σώμα της είναι η απόλυτη έκφραση ελευθερίας

Με εκρηκτικές αναλογίες, η Rossana αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα μοντέλα της νέας εποχής και όχι άδικα.

Είναι από εκείνα τα κορίτσια που σε μαγεύουν από το πρώτο βλέμμα και καταφέρνουν να έχουν την καθολική αναγνώριση από άνδρες και γυναίκες. Μούσα του φωτογράφου Cameron Hammond, η Rossana κερδίζει αβίαστα το follow και το like σου στο Instagram.

Από ένοχες απολαύσεις, η 23χρονη καλλονή είναι δικό μας κορίτσι. Λατρεύει το καλοκαίρι και δεν αισθάνεται καμία απολύτως ντροπή με το σώμα της. Πιστεύει στην απελευθέρωση και το γυμνό σώμα της είναι η απόλυτη έκφραση ελευθερίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει συνεργασίες με διάσημα πρακτορεία μοντέλων στον κόσμο, όπως το Viva Model σε Παρίσι, Λονδίνο και Βαρκελώνη αλλά και το Why Not Models που εδρεύει στο Μιλάνο. Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 40.700 χρήστες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.