Πρακτικές για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου

Τα ζευγάρια περνάνε από διάφορες φάσεις και κάποιες φορές ο έρωτας τους δεν είναι τόσο έντονος. Η σύγχρονη ζωή, τα θέματα του καθενός και άλλα παρόμοια μπορεί να οδηγήσουν τους συντρόφους σε μια απόσταση. Όχι επειδή δεν ενδιαφέρονται για το ταίρι, αλλά επειδή απλώς έχουν κουραστεί από όλα τα υπόλοιπα.

Η τρυφερότητα, είναι ένας πολύ σημαντικός τρόπος έκφρασης σε μια σχέση, καθώς φέρνει πάντα τα μέλη της πιο κοντά, ασχέτως του σεξ. Σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχουν ορισμένοι τρόποι που μπορούν να ενισχύσουν την τρυφερότητα μεταξύ των συντρόφων και να δυναμώσουν την σχέση τους.

Αν σε ενδιαφέρει να τους μάθεις, δεν έχεις παρά να διαβάσεις το παρακάτω κείμενο.

Φιλιά

Μπορεί να θεωρείς ότι το φιλί δεν είναι και τόσο σημαντικό και δεν πειράζει να μην το κάνεις συχνά, όμως πρόκειται για μια κίνηση που εκφράζει την τρυφερότητα σου τέλεια, ενώ ένα παθιασμένο φιλί με γλώσσα είναι μια άκρως σεξουαλική κίνηση.

Χάδια

Το να εξερευνείς το σώμα ενός άλλου ανθρώπου με τα χέρια, μπορεί να είναι απίστευτα σέξι, ενώ φέρνει την επαφή μεταξύ σας σε ένα άλλο επίπεδο. Εννοείται ότι δεν είναι ανάγκη να αγγίζεσαι με τον σύντροφο σου μόνο όταν πρόκειται να κάνετε σεξ, αλλά γενικά είναι ένας όμορφος τρόπος για να δείξεις την τρυφερότητα σου και να τον κάνεις να νιώσει όμορφα.

Sexting

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν χρειάζεται να περιγράφεις ακραίες σεξουαλικές πράξεις. Μπορείς να πεις απλά στον άλλον ότι τον θέλεις ή ότι τον σκέφτεσαι συνέχεια ή ότι περιμένεις πως και πως να τον δεις. Αυτό, εκτός από τρυφερό, μπορεί να είναι και πολύ σεξουαλικό, ενώ το ότι μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με τον καλό σου, θα σας κάνει να επικοινωνείτε καλύτερα και να δένεστε όλο και πιο πολύ.

TAGS: