ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σχοινούσα: 89χρονος χόρεψε με την εγγονή του σε τοπική γιορτή και έγινε viral

Στην 9η γιορτή Φάβας στη Σχοινούσα χόρεψε ο ηλικιωμένος γεμάτος πάθος και όρεξη

Σχοινούσα: 89χρονος χόρεψε με την εγγονή του σε τοπική γιορτή και έγινε viral

Με την ψυχή του χόρεψε ο 89χρονος Γιώργος Κωβαίος στο νησιώτικο γλέντι που στήθηκε στη Σχοινούσα, έχοντας στο πλευρό την εγγονή του. Το βίντεο όταν βγήκε στα social media δεν άργησε να γίνει viral.

«Ο κ. Γιώργος Κωβαίος, 89 ετών χορεύει με την εγγονή του Ποθητή στην 9η γιορτή Φάβας στη Σχοινούσα. Τον συναντήσαμε την επόμενη ημέρα γεμάτο χαρά να μας λέει για το πόσο τον γεμίζει το νησί του. Απλός καθαρός φιλόξενος νησιώτης. Πρότυπο και έμπνευση για ολους μας. Μόνο σεβασμός», αναδημοσιεύει η σελίδα του Facebook Rizes..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 9η Γιορτή Φάβας πραγματοποιήθηκε στη Σχοινούσα στις 24 και 25 Ιουνίου 2022. Μάλιστα, όσοι βρέθηκαν στο νησιώτικο γλέντι, κλήθηκαν να έχουν μαζί τους το ποτηράκι τους, αφού οι διοργανωτές θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα για τη χρήση πλαστικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.