ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θέλετε να πάρετε ρεπό από τη δουλειά σας; – Αυτή είναι η ιδανική μέρα

Έχει την ικανότητα να ρυθμίζει τις συναισθηματικές εναλλαγές και να μας δίνει καλύτερη προοπτική

Θέλετε να πάρετε ρεπό από τη δουλειά σας; – Αυτή είναι η ιδανική μέρα

Μήπως προβληματίζεστε για το ποια είναι η ιδανική μέρα για να πάρετε ρεπό από την δουλειά σας;

Σύμφωνα με την ψυχολόγο Lisa Orbe-Austin, το ρεπό έχει την ικανότητα να ρυθμίζει τις συναισθηματικές εναλλαγές και να μας δίνει καλύτερη προοπτική.

Η επιλογή όμως της κατάλληλης ημέρας έχει μεγάλη σημασία.

Αν νομίζετε ότι π.χ η Τετάρτη σπάει την εβδομάδα επειδή βρίσκεται στη μέση ακριβώς, τότε κάνετε λάθος. Το πιθανότερο είναι ότι θα δυσκολευτείτε περισσότερο να κάνετε διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας.

Συνεπώς, οι ιδανικές επιλογές, κατά τους ειδικούς, είναι η Δευτέρα και η Παρασκευή. Η Παρασκευή για ευνόητους λόγους, ειδικά όταν σχεδιάζουμε μία μίνι απόδραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Δευτέρα όμως είναι πολύ καλύτερη επιλογή για δύο λόγους. Αφενός, γιατί αποφεύγουμε όλη αυτή την κακή διάθεση της αρχής της εβδομάδας, αγχωνόμαστε λιγότερο τις Κυριακές και αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.