ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το «καυτό» μοντέλο του OnlyFans που δεν βρίσκει κανέναν για να βγει ραντεβού λόγω… ύψους! (φωτο)

Η 28χρονη έχει ύψος 1.90μ και μάλιστα στο σχολείο είχε πέσει θύμα bullying γι’ αυτό τον λόγο ουκ ολίγες φορές

Το «καυτό» μοντέλο του OnlyFans που δεν βρίσκει κανέναν για να βγει ραντεβού λόγω… ύψους! (φωτο)

H Marie Temara είναι ένα μοντέλο του OnlyFans και χιλιάδες θαυμαστές. Ωστόσο δεν μπορεί με τίποτα να βρει κάποιο άτομο να βγει ραντεβού και αυτό εξαιτίας του… ύψους της.

Η 28χρονη έχει ύψος 1.90μ και μάλιστα στο σχολείο είχε πέσει θύμα bullying γι’ αυτό τον λόγο ουκ ολίγες φορές.

«Το να είμαι η ψηλότερη στο σχολείο ήταν δύσκολο για μένα. Μου έκαναν συχνά bullying επειδή ήμουν πολύ ψηλότερη και διαφορετική από όλους τους άλλους», εξηγεί.

«Τα παιδιά με πείραζαν και με αποκαλούσαν άντρα ή σπίτι επειδή ήμουν ψηλότερη και βαρύτερη από τους περισσότερους άντρες δασκάλους».

Η Temara παραδέχεται επίσης ότι τα υπόλοιπα παιδιά υπήρξαν τόσο «σκληρά» μαζί της που έτρωγε το μεσημεριανό της μόνη της σε μια τουαλέτα, επειδή δεν είχε φίλους.

«Μου έχουν πει ότι «σε κανέναν δεν αρέσουν τα ψηλά κορίτσια», ότι μοιάζω με «άντρα με τακούνια» και ότι είμαι «πολύ βαριά για να είμαι κορίτσι»», προσθέτει. She now hopes to change the dating stigma that 'men have to be the taller ones in the relationship'

«Πλέον, αποδέχομαι τις καμπύλες μου ως plus-size μοντέλο, νιώθω περήφανη που είμαι ψηλή και προσπαθώ να εμπνεύσω άλλους ότι το να είσαι ψηλή και διαφορετική είναι όμορφο», λέει.

«Είμαι σούπερ θηλυκή, επειδή δεν θέλω ποτέ ξανά να με αποκαλέσουν άντρα και προσπαθώ να αλλάξω το στίγμα ότι το να είσαι ψηλή είναι ανδρικό χαρακτηριστικό», προσθέτει.

Μόνο περίπου το 2% του πληθυσμού στην πολιτεία της, τη Φλόριντα, είναι ψηλότεροι από 1,80 μ., σύμφωνα με το NeedToKnow.

Θέλει όμως να αλλάξει την αντίληψη ότι οι κοντοί άνδρες και οι ψηλές γυναίκες δεν ταιριάζουν, φέρνοντας ως απόδειξη τον γάμο των γονιών της και θεωρεί πως η διαφορά ύψους μπορεί να λειτουργήσει σε μια σχέση.


Η μητέρα της, Christine, έχει ύψος 1.95, ενώ ο μπαμπάς της, Mike, είναι μερικά εκατοστά πιο κοντός, με ύψος 1.87. Τα αδέλφια της, Shane, 26 ετών, και Troy, 24 ετών, έχουν ύψος 2 μέτρα και 2.10 αντίστοιχα.

Αφού έπεισε την οικογένειά της – που πιστεύει ότι είναι μία από τις «ψηλότερες» οικογένειες στο ίντερνετ- να συμμετέχει στα βίντεό της στο TikTok, παρατήρησε ότι οι φανς άρχισαν να ενδιαφέρονται ολοένα και περισσότερο για τη ζωή τους.

«Συνειδητοποίησα ότι η κανονική καθημερινή οικογενειακή μας ζωή είναι κάτι πραγματικά ενδιαφέρον για τους περισσότερους, οπότε αρχίσαμε να φτιάχνουμε περισσότερα οικογενειακά TikToks και όλα άρχισαν να γίνονται viral», λέει η Temara.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.