ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χριστούγεννα με δώρα από το Spitishop!

Ιδέες για δώρα Χριστουγέννων όμορφα, χρηστικά και οικονομικά που σίγουρα θα χαρίσουν χαμόγελα χαράς στους αποδέκτες τους

Χριστούγεννα με δώρα από το Spitishop!

Tα Χριστούγεννα είναι μία από τις πιο γλυκές εποχές του χρόνου είτε ανήκετε σε αυτούς που τα λατρεύουν είτε σε αυτούς που κουράζονται λίγο περισσότερο από τις ετοιμασίες των ημερών.

Το σπίτι στολίζεται γιορτινά, τα λαμπάκια χαρίζουν παντού μια γλυκιά ατμόσφαιρα και μοσχομυρίζουν τα γλυκά και τα νόστιμα φαγητά των ημερών που ετοιμάζουμε για μέρες και βράδια χαράς και αγάπης.

Κάθε τέτοια εποχή του χρόνου, οικογένειες, φίλοι και συγγενείς ταξιδεύουν για να ξαναπεράσουν χρόνο μαζί με τους αγαπημένους τους, καθώς η ανάγκη να τους νιώσουν κοντά τους είναι πιο έντονη από ποτέ.

Και βεβαίως σε κάθε τέτοια μικρή ή μεγάλη οικογενειακή ή φιλική συγκέντρωση, δεν λείπουν ποτέ τα δωράκια που ανταλλάσσουμε, όχι τόσο με βάση τη χρηματική τους αξία, όσο με βάση τα συναισθήματα αγάπης προς τους δικούς μας ανθρώπους.

Συγκεντρώσαμε εδώ και σας παρουσιάζουμε ιδέες για δώρα Χριστουγέννων όμορφα, χρηστικά και οικονομικά που σίγουρα θα χαρίσουν χαμόγελα χαράς στους αποδέκτες τους:

Δώρα για γυναίκες

Διαλέξτε κάτι όμορφο για τη μαμά, για τη θεία, για την κολλητή φίλη, για την αδερφή, για τη νονά, για τη δασκάλα των παιδιών ή ακόμα και τη σύζυγο που δεν θα είναι για άλλη μια φορά ρούχο, κόσμημα ή άρωμα.

Εάν ψάχνετε ένα πιο προσωπικό δώρο για γυναίκες μπορείτε να επιλέξετε ένα μαλακό και αφράτο μπουρνούζι που θα την αγκαλιάζει απαλά στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ποιότητες, χρώματα και σχέδια, με κουκούλα ή χωρίς.

Μια χουχουλιάρικη κουβέρτα καναπέ θα γίνει η πολύτιμη συντροφιά της στον καναπέ ή στο κρεβάτι, με ένα ζεστό ρόφημα και το αγαπημένο της βιβλίο ή την αγαπημένη της σειρά στην τηλεόραση.

Αν έχει αγάπη για τη διακόσμηση και γνωρίζετε τις τάσεις που προτιμά, θα βρείτε στο Spitishop μια μεγάλη συλλογή από κορνίζες, ρολόγια, καθρέφτες και διακοσμητικά τοίχου που σίγουρα θα κερδίσουν την προσοχή της.

Πολύ ιδιαίτερη πρόταση και πρωτότυπη είναι να της χαρίσετε μια όμορφη μπιζουτιέρα για να κρατάει όμορφα τακτοποιημένα τα πιο αγαπημένα της κοσμήματα.

Αν πάλι της αρέσει η μαγειρική, μπορείτε να της διαλέξετε ένα εντυπωσιακό πλατώ για τα τραπέζια που οργανώνει για τους αγαπημένους της. Πολύ όμορφη ιδέα είναι και μια ατομική καφετιέρα ή τσαγιέρα για απογεύματα κους κους με αγαπημένες φίλες, ροφήματα και μπισκοτάκια!

Διαχρονική επιλογή είναι μια κούπα για τον καφέ της στο σπίτι ή το γραφείο ή ένα θερμός νερού ή καφέ που θα μπορεί να έχει παντού μαζί της.

Αφήσαμε για το τέλος τις πιτζάμες που μπορούν να σεταριστούν όμορφα και με παντόφλες και που θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε νούμερα και σχέδια από τις πιο αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες.

Δώρα για άντρες

Και εδώ, στα δώρα για άνδρες, θα προτείνουμε ως πρώτη επιλογή ένα πρακτικό μπουρνούζι, που θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητα και που θα βρείτε σε πολλά όμορφα σχέδια και χρώματα.

Εναλλακτικά και για ένα πρόσωπο με πιο στενή σχέση, πχ τον μπαμπά ή τον αδερφό, μπορείτε να επιλέξετε πιτζάμες καθώς είναι από τα είδη που οι άντρες συνήθως “ξεχνάνε” να αγοράσουν ή να ανανεώσουν στις ντουλάπες τους. Θα βρείτε επίσης και πολλές άνετες παντόφλες για να τις συνδυάσετε.

Αν ο φίλος ή συγγενής σας μένει μόνος του, μπορείτε να του επιλέξετε και κάποιο είδος από την τεράστια συλλογή λευκών ειδών του Spitishop, όπως για παράδειγμα πετσέτες μπάνιουσεντόνια, κουβέρτες, που είναι σίγουρο πως χρειάζεται και πως θα το χαρεί.

Μια άλλη ωραία πρόταση είναι να διαλέξετε κάποιο ρολόι τοίχου ή επιτραπέζιο φωτιστικό για το γραφείο ή το σπίτι, ενώ αγαπημένη επιλογή αποτελεί επίσης μια θήκη μπουκαλιών για τα αγαπημένα του ποτά. Είτε σε ένα ντουλάπι είτε σε ένα μπουφέ είτε στην κουζίνα ή ακόμα και στο καθιστικό, μια μπουκαλοθήκη θα δώσει στυλ στο χώρο του και θα κρατήσει και τακτοποιημένα τα μπουκάλια των κρασιών/ποτών του.

Αll time classic επιλογή είναι βεβαίως και μια κούπα ή φλιτζάνια καφέ, ή κάποιο θερμός για καφέ ή νερό που θα χρησιμοποιεί συνέχεια χειμώνα/καλοκαίρι.

Δώρα για παιδιά

Η Νο1 σκέψη των Χριστουγέννων! Υπάρχει καλύτερη στιγμή από όταν ένα μικρό παιδάκι ανοίγει το δώρο του;

Χαρούμενες φωνούλες, γελαστά μουτράκια και μεγάλες αγκαλιές, γίνονται οι πιο δυνατές μας αναμνήσεις από κάθε τέτοια στιγμή!

Στο Spitishop θα βρείτε μεγάλη συλλογή από δώρα για παιδιά, ταξινομημένα ανά ηλικία των παιδιών για να διαλέξετε πιο εύκολα αυτό που ταιριάζει στο δικό σας μικράκι.

Εμείς θα σας μιλήσουμε σίγουρα για τις σκηνές teepes που ζωηρεύουν έναν ολόκληρο κόσμο παραμυθιών και φαντασίας καθώς γίνονται οι καθημερινές φωλιές των παιδιών, για τα ξύλινα παιχνίδια ρόλων και δραστηριοτήτων που ενισχύουν τη λεπτή κινητικότητα των μικρών και τη φαντασία των μεγάλων, για τα επιτραπέζια παιχνίδια και τα παζλ που οξύνουν την αντίληψη και μπορεί να αφιερώσει χρόνο όλη η οικογένεια και βέβαια για τα ποδήλαταskateπατίνια που έχουν σταθερά υψηλές θέσεις σε όλες τις παιδικές καρδούλες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ελπίζουμε να σας δώσαμε χρήσιμες ιδέες και να περάσετε φέτος τις πιο ξένοιαστες και χαρούμενες γιορτές γεμάτες υγεία, χαμόγελα και αγάπη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ