ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H Κένταλ Τζένερ κάνει μπάνιο σε… χρυσή μπανιέρα (φωτο)

Δείτε την ανάρτηση της

H Κένταλ Τζένερ κάνει μπάνιο σε… χρυσή μπανιέρα (φωτο)

Η Κένταλ Τζένερ άνοιξε το σπίτι της στην Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, για τις ανάγκες της εταιρείας της.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram η 43χρονη Κόρτνεϊ περιηγήθηκε στο μπάνιο της ετεροθαλούς αδερφής της και στο καθιστικό της κρεβατοκάμαρας.

Όπως φανερώθηκε μέσα από το βίντεο στο μπάνιο της Τζένερ δεσπόζει μία χρυσή μπανιέρα, στην οποία απολαμβάνει το μπάνιο της. Η 26χρονη ανέφερε ότι χρησιμοποιεί τη μπανιέρα, ώστε να κάνει εκεί τις ειδικές θεραπείες του προσώπου και του σώματός της.

Εκτός από την εντυπωσιακή μπανιέρα, το μπάνιο της διαθέτει επίσης και μία καμπίνα ντους με ατμό, διακοσμημένη με ευκάλυπτο.

Η αποκάλυψη της χρυσής μπανιέρας έρχεται λίγο καιρό αφότου τακτοποίηθηκε η υπόθεση, έπειτα από την εισβόλη ενός άγνωστου άνδρα στο σπίτι της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Poosh (@poosh)


Σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισε το E!News, το δικαστήριο ενέκρινε τα περιοριστικά μέτρα, που είχε ζητήσει η Κένταλ Τζένερ εις βάρος του άνδρα και τα έθεσε σε ισχύ για τρία χρόνια.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό η Τζένερ κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές στο σύστημα φύλαξης και προστασίας της, θέλησε να εξασφαλίσει την ασφάλειά της.

«Η Κένταλ αναβάθμισε τη φύλαξή της και έχει μια μεγάλη ομάδα ανδρών στην ιδιοκτησία της. Όλοι νιώθουν ότι χρειάζονταν μια μεγάλη παρουσία ασφάλειας, σε περίπτωση που κάτι αντίστοιχο συνέβαινε ξανά. Ήταν τρομακτικό και πολύ ανησυχητικό για όλους», ανέφερε στο E!News πηγή από το περιβάλλον της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.