ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η «κλάψα» της Κ.Καινούργιου για τον Φ.Τσαγκρίδη – Τον έχει «κρεμάσει» στα μανταλάκια και χαίρεται (βίντεο)

«Έχει προχωρήσει στη ζωή του... Θα τα πούμε άλλη στιγμή»

Η «κλάψα» της Κ.Καινούργιου για τον Φ.Τσαγκρίδη – Τον έχει «κρεμάσει» στα μανταλάκια και χαίρεται (βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγους μήνες χώρισε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ωστόσο ακόμη ασχολείται μαζί του, και μάλιστα στον αέρα της εκπομπής της.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε ένα μικρό διάλογο με τον Νίκο Κοκλώνη που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της και αμφότεροι δεν δίστασαν να πετάξουν ατάκες – «φωτιά».

Αναλυτικά ο διάλογος στον αέρα μεταξύ Κατερίνας Καινούριου και Νίκου Κοκλώνη γεμάτος σπόντες:

Ν.Κ.: «Ο δικός σου άνθρωπος θα έρθει αύριο στην πρεμιέρα; Πρέπει να έρθει ο Φίλιππος αύριο!»

Κ.Κ.: «Ποιος Φίλιππος καλέ; Ο Φίλιππος δεν έχεις μάθει τα νέα του; Έχει προχωρήσει στη ζωή του. Θα τα πούμε άλλη στιγμή. Αν έχει προχωρήσει για καλό ή θα του βγει σε κακό δεν ξέρω».

Ν.Κ.: «Εγώ πιστεύω ότι δεν θα ξεκολλήσει ποτέ από σένα. Το λέω και στην κάμερα να το ακούσει».

Κ.Κ.: «Σας παρακαλώ! Δεν υπάρχουν αυτά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.