ΗΠΑ: Η στιγμή που γυναίκα κάνει διάδρομο γυμναστικής, χάνει τα βήματά της και μένει… γυμνή (βίντεο)

«Χτύπησα το πρόσωπό μου, τα χείλη μου, τα γόνατα και οι κνήμες μου έχουν γδαρθεί»

ΗΠΑ: Η στιγμή που γυναίκα κάνει διάδρομο γυμναστικής, χάνει τα βήματά της και μένει… γυμνή (βίντεο)

Ένα άνευ προηγουμένου ατύχημα είχε στο γυμναστήριο μία 26χρονη κοπέλα από το Ιλινόις των ΗΠΑ, όταν την ώρα που έκανε διάδρομο, έχασε τα βήματα της και στην προσπάθεια της να κρατηθεί, το μηχάνημα της «κατέβασε» το παντελόνι.

Η κάμερα ασφαλείας του γυμναστηρίου κατέγραψε καρέ καρέ το περιστατικό και η 26χρονη αποφάσισε να ανεβάσει στο Instagram το βίντεο.

Σύμφωνα με την New York Post, όλα άρχισαν όταν η γυναίκα, ρύθμισε την ταχύτητα του διαδρόμου στο 10 χωρίς όμως τελικά να μπορεί να τρέξει τόσο γρήγορα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τα βήματά της, να σκοντάψει και τελικά να βρεθεί εκτός διαδρόμου.

Πώς έγινε το ατύχημα

Σύμφωνα με το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, η 26χρονη σκόνταψε και ακούμπησε τα γόνατα της στον ιμάντα του διαδρόμου που εξακολουθούσε να λειτουργεί. Αρπάζοντας τις λαβές του διαδρόμου κατάφερε να μην χτυπήσει πολύ πιο σοβαρά. Αν και ακουμπώντας τα γόνατα της στον ιμάντα δεν απέφυγε τον τραυματισμό.

Κατόπιν, η ταχύτητα του διαδρόμου καταλήγει να τραβήξει το παντελόνι προς τα κάτω, προτού εκτοξευτεί προς τα πίσω. Στο τέλος του βίντεο η γυναίκα σηκώνεται, ενώ ένας γυμναστής βλέποντας το περιστατικό σπεύδει να τη βοηθήσει.

Στην συνέχεια, η ίδια ανέφερε και τον λόγο που έχασε τον βηματισμό της:

«Όταν ξαναείδα το βίντεο … είδα ότι το κορδόνι του παπουτσιού μου είχε λυθεί και σκόνταψα και έπεσα».

«Χτύπησα το πρόσωπό μου, τα χείλη μου, τα γόνατα και οι κνήμες μου έχουν γδαρθεί», πρόσθεσε η κοπέλα, η οποία δήλωσε ότι «ντράπηκε τόσο πολύ» που αναγκάστηκε να «φύγει αμέσως».

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.