Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του γιου της – Τι συνέβη στην παρουσιάστρια;

Η παρουσιάστρια έκανε ένα Q&A στο Instagram αποκαλύπτοντας προσωπικές της στιγμές και δυσκολίες μετά τη γέννηση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του γιου της –  Τι συνέβη στην παρουσιάστρια;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε πρόσφατα μαμά και πλέον συνηθίζει να ενημώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την καθημερινότητάτης μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η παρουσιάστρια έκανε ένα Q&A (ερωτήσεις και απαντήσεις) στο Instagram αποκαλύπτοντας προσωπικές της στιγμές και δυσκολίες μετά τη γέννηση. Μάλιστα ανέφερε ότι έχει τραυματιστεί στο πόδι και παραμένει σε ακινησία έχοντας πάντα τον γιο της αγκαλιά.

Όταν ρωτήθηκε για τον θηλασμό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε ότι δεν ήταν κάτι εύκολο για την ίδια.

«Χρειάζεται επιμονή, υπομονή και θέληση. Όχι δεν ήταν καθόλου εύκολο στην περίπτωσή μου γιατί το γάλα μου άργησε να κατέβει. Αλλά πάντοτε σκεφτόμουν ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσα να προσφέρω στο παιδί μου, όσο και για όσο μπορέσω».

Σε άλλη ερώτηση ρώτησαν την Κωνσταντίνα: «Πώς τα καταφέρνεις; Πώς βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου; Θηλάζεις; Και πώς αντέχεις; Θα αντέξεις; Έχεις βοήθεια; Γυμνάζεσαι; Μα πως αφού έκανες καισαρική! Και ένα σωρό ερωτήσεις που κατακλύζουν τις ζωές μας…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκείνη απάντησε: «Κάποιες μέρες ξυπνάω τόσο δυνατή σαν να έχω υπερφυσικές δυνάμεις. Κάποιες άλλες όμως, ξυπνάω στο σκοτάδι και όλα μοιάζουν μαύρα. Παλεύω όμως να βρω αυτή τη δύναμη, κάθε μέρα είναι ένας αγώνας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.