ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι: Συνελήφθη 50χρονη που έκανε θανατηφόρα ενίσχυση των γλουτών στη «σωσία» της Κιμ Καρντάσιαν

Η 34χρονη γνωστή ως Ashten G, που ήταν μοντέλο του OnlyFans, πέθανε στις 20 Απριλίου μετά από καρδιακή ανακοπή

Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι: Συνελήφθη 50χρονη που έκανε θανατηφόρα ενίσχυση των γλουτών στη «σωσία» της Κιμ Καρντάσιαν

Μια 50χρονη γυναίκα από την Καλιφόρνια συνελήφθη και κατηγορείται για εμπλοκή στον θάνατο της 34χρονης «σωσία» της Κιμ Καρντάσιαν, Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι μετά από πλαστική επέμβαση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές, η 50χρονη Βίβιαν Γκόμεζ συνελήφθη στις 20 Απριλίου στο αεροδρόμιο Fort Lauderdale στη γενέτειρά της, τη Φλόριντα.

Αναμένεται να εκδοθεί στην Καλιφόρνια, όπου αντιμετωπίζει δύο κακουργήματα για ανθρωποκτονία από αμέλεια και άσκηση ιατρικής χωρίς άδεια με αποτέλεσμα σοβαρή σωματική βλάβη.

Η σύλληψη της Βίβιαν Γκόμεζ ήρθε λίγες ώρες αφότου η «σωσίας» της Κιμ Καρντάσιαν και μοντέλο του OnlyFans, γνωστή ως Ashten G, πέθανε στις 20 Απριλίου μετά από καρδιακή ανακοπή. Ήταν 34 ετών.

Σύμφωνα με την Daily Post, ο εισαγγελέας της κομητείας San Mateo της Καλιφόρνια, Steve Wagstaffe, ισχυρίζεται ότι η Βίβιαν Γκόμεζ έκανε «αρκετές ενέσεις» σιλικόνης στην 34χρονη στους γλουτούς της σε δωμάτιο ξενοδοχείου Burlingame της Καλιφόρνια.

Το γραφείο του εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι η Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι έκανε τις ενέσεις επειδή ήθελε να μοιάζει περισσότερο με την Κιμ Καρντάσιαν.

Σε μια ανάρτηση στο GoFundMe, η οικογένεια της Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι είπε ότι ανακάλυψε την επιδείνωση της υγείας της τις πρώτες πρωινές ώρες της 20ης Απριλίου.

«Τις πρώτες πρωινές ώρες περίπου στις 4:31 π.μ. στις 20/4/2023 η οικογένειά μας έλαβε ένα τραγικό τηλεφώνημα από ένα μέλος της που ούρλιαζε και έκλαιγε υστερικά στην άλλη άκρη της γραμμής…. Η Κριστίνα Άστεν είναι νεκρή. Πέθανε», αναφέρει η ανάρτηση.

«Ένα τηλεφώνημα που κατέστρεψε αμέσως τον κόσμο μας και θα στοιχειώνει για πάντα την οικογένειά μας για το υπόλοιπο της ζωής μας».

Η οικογένεια είπε ότι έφτασαν σε νοσοκομείο, όπου η κατάσταση της Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι επιδεινώθηκε και ότι πέθανε την ίδια ημέρα.

«Ο ξαφνικός και τραγικός θάνατός της διερευνάται επί του παρόντος ως ανθρωποκτονία που σχετίζεται με ιατρική πράξη που πήρε τη χειρότερη τροπή», ισχυρίστηκε η οικογένεια.

«Για το απόρρητο του θανάτου της Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι, της οικογένειά μας και της έρευνας, δεν θα κοινοποιηθούν άλλες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή».

Η Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι ήταν δημοσίως γνωστή ως Ashten G και είχε σημαντικό αριθμό θαυμαστών στο OnlyFans. Είχε επίσης περισσότερους από 600.000 ακόλουθους στο Instagram.

Η Βίβιαν Γκόμεζ, η οποία κρατείται χωρίς εγγύηση πριν εκδοθεί στην κεντρική Καλιφόρνια, αναμένεται να δικαστεί στις 22 Μαΐου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.