ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Τι θα κληρονομήσουν τα παιδιά της

Άγνωστη η περιουσία που αφήνει

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Τι θα κληρονομήσουν τα παιδιά της

Έχουν περάσει μόνο μερικά εικοσιτετράωρα από τη στιγμή που η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έφυγε από τη ζωή μετά από διπλή ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Τα τρία παιδιά της, αναμένεται να κληρονομήσουν ό,τι έχει απομείνει από την κληρονομιά της μητέρας της. Η Λίζα Μαρί ήταν μόλις 9 ετών όταν έχασε τον πατέρα της Έλβις από ανακοπή καρδιάς μέσα στην Graceland και είχε δει το άψυχο κορμί του.

Η Karen de la Carriere, πρώην μέλος της Σαΐεντολογίας, τόνισε πως υπήρξε σύμβουλος της Lisa για πολλά χρόνια και αποκάλυψε πως η κόρη του Elvis βούλιαξε στα ναρκωτικά για να ξεπεράσει το τραύμα.

Η Λίζα, με τους τέσσερις αποτυχημένους γάμους, τις επενδύσεις που δεν πήγαν καλά και την αυτοκτονία του γιου της, Benjamin το 2020, έκαναν ακόμα πιο ευαίσθητη την καρδιά της Λίζας Μαρί η οποία και ράγισε τελικά.

Η 54χρονη μοναχοκόρη του Elvis, θα ταφεί δίπλα τον γιο της όπως αποκάλυψε η κόρη της , η 33χρονη Riley στην Page Six, μέσα στο κτήμα Graceland.

Η Riley καθώς και οι 14χρονες δίδυμες Harper και Finley, δεν έχουν πολλά να λάβουν από την περιουσία 100 εκατομμυρίων που κληρονόμησε η μητέρα τους το 1993 στα 25α γενέθλιά της μιας και η εκλιπούσα έκανε πολλές κακές επενδύσεις σύμφωνα με την Daily Mail.

Χρήματα έχασε η Λίζα Μαρί και από το διαζύγιο από τον τέταρτο σύζυγό της, Michael Lockwood με τον οποίο απέκτησε τις δίδυμες κόρες της, ένα διαζύγιο το οποίο οριστικοποιήθηκε το 2021 κατέληξε με την Presley να του δίνει 4.600 δολάρια τον μήνα ως διατροφή.

Παρότι δεν ξέρουμε τα οικονομικά της Presley όσον αφορά τους τραπεζικούς της λογαριασμούς, ξέρουμε πως τα παιδιά της θα πάρουν την Graceland, το κτήμα που ο Elvis αγόρασε για 100.000 το 1957 και πλέον αξίζει 400 με 500 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Rolling Stone.

Η Graceland έγινε μουσείο προς τιμήν του Elvis το οποίο η Λίζα Μαρί είχε τονίσει πως δεν θα πουλήσει ποτέ.

Τον Οκτώβριο του 1988, η Λίζα Μαρί παντρεύτηκε τον Danny Keough, έναν μουσικό από το Σικάγο, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά: την κόρη τους, Riley το 1989, και τον γιο τους, Benjamin το 1992. Μετά από 5,5 χρόνια γάμου, το ζευγάρι χώρισε τον Μάιο του 1994.

Στον τέταρτο γάμο της που ήρθε το 2006 με τον Michael Lockwood, η Λίζα Μαρί απέκτησε δίδυμες κόρες, τις Harper και Finley.

Στη συνέχεια, η Λίζα Μαρί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Ιούνιο του 2016, με το διαζύγιο να οριστικοποιείται το 2021. Από τότε, βέβαια, το πρώην ζευγάρι έζησε μια έντονη και συνεχιζόμενη διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H Λίζα Μαρί τα τελευταία δύο χρόνια έκανε σπάνιες εμφανίσεις και είχε δηλώσει πως η ζωή της καταστράφηκε μετά την αυτοκτονία του γιου της Benjamin Keough.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.