Λος Άντζελες: Το πρώτο επίσημο συνέδριο θαυμαστών του «Game of Thrones» είναι γεγονός

Η σειρά «Game of Thrones» ολοκληρώθηκε το 2019 μετά από οκτώ σεζόν

Λος Άντζελες: Το πρώτο επίσημο συνέδριο θαυμαστών του «Game of Thrones» είναι γεγονός

Το πρώτο επίσημο συνέδριο θαυμαστών του «Game of Thrones» θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες.

Το συνέδριο του «Game of Thrones»θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή πρωταγωνιστών της σειράς σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, καθώς και διαγωνισμούς cosplay και trivia.

Τι θα περιλαμβάνει το συνέδριο Game of Thrones

Οι Κιτ Χάρινγκτον, Άλφι Άλεν, Τζακ Γκλίσον, Ντάνιελ Πόρτμαν, Κρίστοφερ Χίβγιου, Τζέμα Γουίλαν θα είναι παρόντες στο συνέδριο με οικοδεσπότες τους παρουσιαστές του podcast «The Official Game of Thrones Podcast: House of the Dragon» Τζέισον Κονσεπιόν και Γκρέτα Τζόνσεν.

Ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν απαντά στους επικριτές: Ο μισογυνισμός στην πραγματική ζωή είναι μεγαλύτερος από ότι στο Game of Thrones
Το συνέδριο θα επιτρέψει στους θαυμαστές να επιστρέψουν στον κόσμο του Γουέστερος και όχι μόνο. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν βραβεία κατά τη διάρκεια διαγωνισμών cosplay και trivia, να συναντήσουν τους πρωταγωνιστές της σειράς και να αποκτήσουν αυτόγραφά τους.

Η σειρά «Game of Thrones» ολοκληρώθηκε το 2019 μετά από οκτώ σεζόν και σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα το prequel του, «House of the Dragon».

Η νέα σειρά βασισμένη στο βιβλίο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν «Fire & Blood» θα αφηγείται την ιστορία του Οίκου των Ταργκάριεν και τον εμφύλιο πόλεμο για την κυριαρχία των Επτά Βασιλείων, που έλαβε χώρα 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του «Game of Thrones».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.