ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαντόνα: Οι πέντε κανόνες που ισχύουν στο σπίτι για τα παιδιά της (φωτο)

Η βασίλισσα της pop εμφανίστηκε κρατώντας μία πινακίδα και έδειξε σε όλους της λίστα της

Μαντόνα: Οι πέντε κανόνες που ισχύουν στο σπίτι για τα παιδιά της (φωτο)

Τους πέντε κανόνες που θέλει να τηρούνται από όλους στο σπίτι της αποκάλυψε η Μαντόνα με ένα στόρι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η βασίλισσα της ποπ εμφανίστηκε κρατώντας μία πινακίδα και έδειξε σε όλους της λίστα της.

Η σταρ, όπως φαίνεται υπενθυμίζει συνεχώς στα παιδιά της να «χαμογελούν», «να είναι ευτυχισμένα», «να ακούνε τους άλλους», «να είναι ευχαριστημένα με αυτά που έχουν» και να είναι «ευγενικά».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της DailyMail η τραγουδίστρια μοιράστηκε τους κανόνες στο σαλόνι του σπιτιού της.

Η βασίλισσα της ποπ έχει τέσσερις κόρες και δύο γιους. Το μεγαλύτερο παιδί της είναι η Λούρδη Λεόν και ακολουθεί ο Ρόκο Ρίτσι ενώ έχει υιοθέτησε τον γιο της Ντέιβιντ Μπάντα και τις τρεις κόρες της, Μέρσι Τζέιμς, καθώς και τις δίδυμες Στελ και Εκλέρ Τσικόνε.

Τον Ιανουάριο η Μαντόνα ανακοίνωσε την επιστροφή της στην σκηνή με την παγκόσμια περιοδεία «Four Decades, The Celebration Tour». Πρώτη στάση θα είναι το Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.