Η Μιμή Ντενίση, έχει μία ταινία την οποία θέλει να εξαφανίσει, να διαγράψει από την μνήμη της και από την ιστορία.

Την έκανε στα 22 της, τώρα είναι 65 και ακόμα την “κυνηγάει”. 

H «Μικαέλα» είναι μια αρκετά soft ερωτική ταινία, από εκείνες που γυρίζονταν με το κιλό στα ’70ς. Η ίδια η Ντενίση, 22 χρόνων τότε, έγραψε το σενάριο με το ψευδώνυμο Ελένη Ντάνου και έτσι ο ρόλος της, ενώ εννοείται ότι είναι πρωταγωνιστικός, δεν είναι και τόσο “καυτός”.

Μάλιστα είναι η πρώτη ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε μετά την καριέρα της ως μοντέλο. Την ταινία σκηνοθέτησε ο Ντίμης Δαδήρας και είναι αγγλόφωνη καθώς προοριζόταν για το εξωτερικό, αλλά τελικά ξέμεινε στην Ελλάδα.

Το στόρι έχει ως εξής: Μια νέα γυναίκα, η Μικαέλα (Μιμή Ντενίση), ταξιδεύει με πλοίο σε ένα τουριστικό θέρετρο ώστε να συναντήσει εκεί τον άντρα ο οποίος ασχολείται με το χτίσιμο ενός ξενοδοχείου.

Μαζί της βρίσκεται και ο γραμματέας του (Γιώργος Χριστοδούλου) που τη γουστάρει πολύ. Αντίθετα ο άντρας της δεν τρελαίνεται κιόλας γι’ αυτή, αφού σε όλο το έργο την κερατώνει με μία ξανθιά.

Η Μικαέλα όταν παίρνει χαμπάρι ότι την κερατώνει, την πέφτει σε ένα νεαρό ψαρά, όπου την πάει στην καλύβα του και το κάνουν με τη Μιμή να φοράει τα ρούχα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!