ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μήπως ανήκεις και εσύ σε αυτά; – Τα τρία ζώδια που θα είναι πιο τυχερά στον έρωτα όλο τον Φεβρουάριο

Για κάποιους θα είναι «κουτσός» & για άλλους μήνας αγάπης εξαιτίας της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου που κοντοζυγώνει

Μήπως ανήκεις και εσύ σε αυτά; – Τα τρία ζώδια που θα είναι πιο τυχερά στον έρωτα όλο τον Φεβρουάριο

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ιχθύ και στη συνέχεια στον Κριό αναμένεται να αναθερμάνει τις σχέσεις, να τονώσει την ανάγκη για συντροφικότητα και να προσφέρει στιγμές γεμάτες ρομάντζο για τρία ζώδια.

Για κάποιους ο Φεβρουάριος είναι «κουτσός», για άλλους μήνας αγάπης εξαιτίας της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου που κοντοζυγώνει.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, για τρία ζώδια ο Φεβρουάριος θα είναι ένας υπέροχος μήνας για τα ερωτικά τους.

Δεν θεωρούν τον Άγιο Βαλεντίνο ως μια μεγάλη εμπορική γιορτή και θα έχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα διάθεση για αγάπες και λουλούδια.

Τα τρία ζώδια που θα είναι πιο τυχερά στον έρωτα όλο το μήνα

Ταύροι (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι έτσι κι αλλιώς αυτό το διάστημα ασχολείστε με την προσωπική σας ζωή και νιώθετε πιο ερωτευμένοι, παραγωγικοί και δημιουργικοί από ποτέ.

Τα πράγματα στα ερωτικά σας είναι ισορροπημένα, οπότε μπορείτε να εστιάσετε στο πρόσωπο που σας κάνει πιο ευτυχισμένο. Μάλιστα η τύχη στον έρωτα δεν θα κρατήσει μόνο αυτό το μήνα αλλά και τον επόμενο.

Παρθένοι (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Πρόκειται να ζήσετε κάτι που δεν περιμένετε: μια ανανέωση, έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Αν είστε παντρεμένοι μια εκδρομή ή ένα μεγάλο ταξίδι θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τον ερωτά σας και να έρθετε πιο κοντά στον αγαπημένο σας. Αν πάλι είστε ελεύθερη ο Φεβρουάριος δίνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Τοξότες (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Φεβρουάριος θα φέρει στον δρόμο σας ξανά μια παλιά αγάπη, καθώς και ένα δυνατό μάθημα. Αυτός ο μήνας σας δίνει να καταλάβετε ότι η ερωτική ζωή δεν είναι ανάγκη να συζητιέται και ο Φεβρουάριος σας διδάσκει να συγκρατείστε και να μην ξεφουρνίζετε τα προσωπικά σας σε όλο τον κόσμο.

Όσο περισσότερα μοιράζεστε, τόσο περισσότερο καύσιμο δίνετε στους γύρω, οπότε γιατί να μπείτε στον κόπο να τους το πείτε; Δεν υπάρχει κανένας λόγος!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.