ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πέθανε «χωρίς αιτία» ο 38χρονος εμβολιασμένος ράπερ «ΔΠΘ» (βίντεο)

Ο Μιχάλης Αντωνιάδης ήταν μέλος της παλιάς φρουράς της ραπ σκηνής

Πέθανε «χωρίς αιτία» ο 38χρονος εμβολιασμένος ράπερ «ΔΠΘ» (βίντεο)

Πέθανε «χωρίς αιτία» ο εμβολιασμένος ράπερ «ΔΠΘ» σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Ο Μιχάλης Αντωνιάδης, όπως ήταν το κανονικό του όνομα, έχοντας χρησιμοποιήσει κατά καιρούς και τα προσωνύμια «Το Μαύρο Λούκι», «Δεύτερο Πρόσωπο Θλιμμένο» και «Δαίμονας Παιδί Θεού», έφυγε σε ηλικία 38 ετών χωρίς να υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος…

Είχε μια μεγάλη πορεία στον χώρο του underground αλλά και δυνατές συνεργασίες με πολλά ονόματα της rap σκηνής, όπως οι Smuggler, Λόγος Απειλή και Sadomas. Μάλιστα, είχε το δικό του Dof Session, ενώ είχε κάνει τραγούδι και με τον Ricta.

Ο ΔΠΘ ή αλλιώς “Μαύρο Λούκι” ήταν μέλος του διάσημου χιπ χοπ συγκροτήματος “Ψυχρόδραμα 07”.

Όπως είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του παλιότερα:

«Ονόμασα τον εαυτό μου ΔΠΘ γύρω στο ’98 όπου ξεκίνησα να γράφω και τους πρώτους μου στίχους. Τότε εγώ και ένας ακόμα φίλος μου δημιουργήσαμε ένα πρώιμο ραπ σχήμα με όνομα Ψυχόδραμα. Αρχικά το ΔΠΘ δεν ήταν τίποτα άλλο από τα αρχικά των λέξεων μιας πρότασης (δεν παίζει θέμα=όλα καλά).

Στην πορεία θέλησα να δώσω μια πιο βαθιά έννοια και να γίνω πιο συγκεκριμένος, έτσι προέκυψε το “Δεύτερο Πρόσωπο Θλιμμένο”, επηρεασμένο από τη θεατρικότητα του όρου Ψυχόδραμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνέδεσα το όνομα αυτό με κάποιες πολύ προσωπικές – οικογενειακές καταστάσεις, αλλά και με την τάση μου να γράφω στίχους, κυρίως όταν ένιωθα αρνητικά συναισθήματα, όπως θλίψη, οργή, αδικία, εξ ου και το “θλιμμένο”. Το δεύτερο δήλωνε την θέση μου στο γκρουπ, αφού ήμασταν 2 αυτοί που γράφαμε και ερμηνεύαμε τους στίχους μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.