Λύγισε ο πατέρας του Νάσου Κάτρη: «Καταραμένη η ώρα που του είπα να κάνει το εμβόλιο» (βίντεο)

Λύγισε ο πατέρας του Νάσου Κάτρη: «Καταραμένη η ώρα που του είπα να κάνει το εμβόλιο» (βίντεο)

Πένθος έχει σκεπάσει την οικογένεια του Νάσου Κάτρη μετά τον ξαφνικό θάνατό του στο διαμέρισμά του στο Λαγονήσι, μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca.

Τα ερωτηματικά που καλύπτουν τον θάνατο του νεαρού στυλίστα με καταγωγή από τη Χαλκίδα είναι πολλά και η οικογένειά του περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής. Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της AstraZeneca τη Δευτέρα 7 Ιουνίου.

Καταρρακωμένος ο πατέρας του 32χρονου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τόνισε ότι θέλει να μάθει τι έχει συμβεί με το παιδί του: «Τώρα γίνεται η νεκροψία-νεκροτομή και θα ξέρουμε αύριο το απόγευμα ή το Σάββατο το πρωί. Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και την άλλη μέρα βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του. Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Είχε κάνει εξετάσεις γιατί ξεκίνησε μια δουλειά» δήλωσε.

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα γνωστό εάν ο θάνατος του Νάσου σχετίζεται με το εμβόλιο, ο ίδιος αναφέρει ότι μετανιώνει που παρότρυνε τον γιο του να εμβολιαστεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Θέλω να μάθω ακριβώς τι έχει συμβεί. Έκανε το εμβόλιο και αισθάνονταν μια χαρά. Μάλιστα μέχρι τις 10 το βράδυ ήταν με μια φίλη του και κάτι γνωστούς. Τα παιδιά μου είπαν πως ήταν μια χαρά. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε, καταραμένη να είναι η ώρα που το είπα, να πάει να το κάνει» ανέφερε συναισθηματικά φορτισμένος ο πατέρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.