ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μουντιάλ 2022: Και από το ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1 η μετάδοση του αγώνα Δανία-Τυνησία

Πολλά τα τεχνικά προβλήματα - Χιλιάδες έδωσαν συνδρομή για να το απολαύσουν και «τρώνε μαύρο»

Μουντιάλ 2022: Και από το ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1 η μετάδοση του αγώνα Δανία-Τυνησία

Λόγω των τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στον ΑΝΤ1+ στο ματς που προηγήθηκε ανάμεσα στην Αργεντινή με τη Σαουδική Αραβία προέκυψε αλλαγή και στη μετάδοση του αγώνα Δανία-Τυνησία για τον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως ενημέρωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ο αγώνας πέρα από τη συνδρομητική πλατφόρμα μεταδίδεται κι από το ελεύθερο κανάλι του σταθμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, θα μεταδοθεί και από το site antenna.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.