ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αντιδράσεις για την νέα ολόγυμνη φωτογραφία της – «Λυπάμαι τα παιδιά σου»

Στο πλάνο η τραγουδίστρια είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της καλύπτοντας το στήθος της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αντιδράσεις για την νέα ολόγυμνη φωτογραφία της – «Λυπάμαι τα παιδιά σου»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γυμνές της φωτογραφίες, αυτή τη φορά όμως η εικόνα που ανάρτησε είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ και οι αντιδράσεις, χιλιάδες.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, που έχει 56 εκατομμύρια followers στο Twitter, δημοσίευσε μια ολόγυμνη φωτογραφίας της, γράφοντας στη λεζάντα: «Αυτή την εβδομάδα έχω πρεμιέρα για την ταινία “Η νομοθετική πράξη του αιδοίου μου”».

Στο πλάνο, η Σπίαρς είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, καλύπτοντας το στήθος της με το χέρι της. spiars-naked-321 spiars-3212

Η συγκεκριμένη δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια από τους χρήστες της πλατφόρμας, με αρκετούς να την παρακαλάνε να σταματήσει, αφού το έχει παρακάνει με τις γυμνές φωτογραφίες. Oι περισσότεροι δε, της ζητάνε να σεβαστεί τους γιους της που βλέπουν τόσο συχνά  τη μητέρα τους γυμνή στο διαδίκτυο.

Από την άλλη πλευρά, κάποιοι φαν της 40χρονης τραγουδίστριας, υπερασπίστηκαν το δικαίωμά της να δημοσιεύει ό,τι θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η νέα γυμνή φωτογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, έρχεται λίγες ημέρες μετά το νέο ξέσπασμα για τον πατέρα της. To δράμα μεταξύ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του πατέρα της, Τζέιμι συνεχίζεται, με τη σταρ να δηλώνει τώρα πως την «αντιμετώπιζε σαν σκυλί».

Η διάσημη τραγουδίστρια πέρασε σε έναν ακόμα γύρο επιθέσεων προς τον πατέρα της, μέσω των social media, κατηγορώντας τον για την κακή του συμπεριφορά απέναντί της. «Γιατί εσύ και ολόκληρη η οικογένεια συμφωνήσατε να μου συμπεριφέρεστε σαν να είμαι σκύλος; Τι σε κάνει τόσο ξεχωριστό; Τι κάνει τις άλλες κόρες σου τόσο ξεχωριστές που μου που φέρθηκες σε εμένα λες και είμαι κάτι ακόμα χειρότερο από σκυλί;», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Όπως αναφέρει, κάθε μέρα προσευχόταν στον Θεό να νιώσει ο πατέρας της έστω πέντε λεπτά μόνο από τον πόνο που της προκάλεσε. «Παρακαλούσα να καείς στην κόλαση», σημειώνει.

Ωστόσο, ο πατέρας της την έκανε επίσης, να αμφιβάλλει για την εμφάνισή της, όπως λέει η ίδια. «Δεν ένιωθα τίποτα. Ήμουν λυπημένη, δεν είχα λόγο στην εμφάνισή μου ούτε στις φωτογραφίσεις. Έπρεπε μόνιμα να ακολουθώ οδηγίες. Θα το λέω μέχρι την ώρα που θα πεθάνω. Η οικογένειά μου μου κατέστρεψε τη ζωή», εξηγεί.

«Ο πατέρας μου μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι χοντρή, οπότε ποτέ δεν ένιωσα όμορφη ή αρκετά καλή. Δεν στάθηκε ποτέ σαν πατέρας δίπλα μου, γιατί ήταν μονίμως μεθυσμένος. Ο λόγος που μιλάω συνεχώς για αυτό είναι γιατί ξέρω ότι προσπαθώ να παρουσιάσω τον εαυτό μου σαν όμορφο και τέλειο, όμως ξέρω πως είναι να νιώθεις άσχημος και φοβισμένος», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, κατηγόρησε τον Τζέιμι Σπίαρς πως έπαιξε τεράστιο ρόλο στην αυτοπεποίθησή της, το χτίσιμο της ψυχοσύνθεσής της, ενώ την έκανε να νιώθει κάτι παραπάνω από άσχημη, όπως λέει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.