ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέος πειρασμός στο Love Island: Η «εκρηκτική» Ιωάννα που άφησε τους παίκτες «κάγκελο» (βίντεο)

Η νέα εντυπωσιακή παίκτρια είναι δημοσιογράφος, κατάγεται από την Μάνη

Νέος πειρασμός στο Love Island: Η «εκρηκτική» Ιωάννα που άφησε τους παίκτες «κάγκελο» (βίντεο)

Όπως όλα δείχνουν παιχνίδι των ανατροπών μοιάζει να είναι το Love Island, μιας και ξεκίνησαν 10 Islanders για να γίνουν στη συνέχεια 11 Islanders και το βράδυ του Σαββάτου να φτάσουμε τους… 12 Islanders.

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι της αγάπης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε για μια ακόμα φορά τα πέντε ζευγάρια και τον… μοναχικό Γιώργο Γεωργίου στη βίλα του έρωτας.

Η love guard του Love Island, όμως, δεν ήρθε μόνη παρά έφερε και μια… εκρηκτική έκπληξη μαζί της.

Ένας νέος πειρασμός εισέβαλε και δη με φόρα στο Love Island και αυτή τη φορά, μετά την είσοδο του Αλέξανδρου Κώτση, ήταν γένους!

Ο λόγος για την Ιωάννα που, έχοντας ήδη δει τους παίκτες – όπως αποκάλυψε – μπήκε στο παιχνίδι για να κερδίσει την καρδιά εκείνου που την έχει γοητεύσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νέα εντυπωσιακή παίκτρια είναι δημοσιογράφος, κατάγεται από την Μάνη αλλά μένει στην Αθήνα τα τελευταία εννιά χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.