Ντιλέτα Λεότα: Έγκυος η «καυτή» αθλητικογράφος (βίντεο)

Η αθλητικογράφος περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Λόρις Κάριους

Ντιλέτα Λεότα: Έγκυος η «καυτή» αθλητικογράφος (βίντεο)

Η «καυτή» Ιταλίδα αθλητικογράφος Ντιλέτα Λεότα έχει απασχολήσει τους συναδέλφους της στα media ουκ ολίγες φορές για το τι συμβαίνει με την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, αυτήν τη φορά φρόντισε από μόνη της να δώσει την είδηση.

Η Λεότα, η οποία είναι ζευγάρι με τον τερματοφύλακα Λόρις Κάριους, ανακοίνωσε μαζί με τον σύντροφό της ότι είναι έγκυος και πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Πρέπει να σας πούμε κάτι… αλλά το ξέρετε ήδη. Ας εκραγούμε από χαρά! Εμείς και η κοιλιά μου. Σύντομα θα είμαστε τρεις», έγραψαν στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσαν στα social media.

Η Ιταλίδα αθλητικογράφος και ο Γερμανός γκολκίπερ της Νιούκαστλ, που ανήκε για χρόνια στο δυναμικό της Λίβερπουλ, είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό. Μάλιστα, τα Χριστούγεννα οι δύο τους ταξίδεψαν στη Σικελία, προκειμένου ο… γαμπρός να γνωρίσει τους γονείς της νύφης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βεβαίως, το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δέσμευση. Και βάσει των όσων είναι γνωστά, δεν έχουν καν αρραβωνιαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.