ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ικάρντι και Γουάντα Νάρα είναι ξανά μαζί χάρη σε ένα ρολόι αξίας… 120.000 δολαρίων (φωτό)

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι

Ικάρντι και Γουάντα Νάρα είναι ξανά μαζί χάρη σε ένα ρολόι αξίας… 120.000 δολαρίων (φωτό)

Η Γουάντα Νάρα και επιχειρηματίας και ο Μάουρο Ικάρντι που παίζει δανεικός στην Γαλατασαράι είναι ξανα μαζί. Οι δύο τους είναι χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφες κόρες.

Η Γουάντα Νάρα που είναι και η μάνατζερ του Αργεντινού άσου όταν τον πήγε στην Τουρκία αποφάσισε να χωρίσει μαζί του. Οι φήμες για σχέσεις της Γουάντα και του Μάουρο έδιναν και έπαιρναν αλλά φαίνεται πως απλά πέρασε κρίση ο γάμος τους.

Με την ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ο Μάουρο Ικάρντι ταξίδεψε στο Μπουένος Άιρες. Εκεί μένει η Γουάντα Νάρα και τα παιδιά τους αφού εκείνη παρουσιάζει το Master Chef στη χώρα και κάθε εβδομάδα είναι πρώτο πρόγραμμα στις μετρήσεις.

Το ζευγάρι μίλησε, πέρασε μαζί ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και είναι μαζί ξανά. Μάλιστα ο Ικάρντι ως δώρο συμφιλίωσης χάρισε στην αγαπημένη του ένα ρολόι Patek Philippe Auquanaut που κοστίζει 120.000 δολάρια.

Ο Ικάρντι την έχει συνηθίσει στα ακριβά δώρα και δεν πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που της χάρισε μια τσάντα Himalaya Birkin, της γαλλικής φίρμας Hermès, που κόστιζε 340.000 ευρώ!

Πάντως οι φαν της Γαλατά δεν είδαν με καλό μάτι την επανασύνδεση και θεωρούν ότι ο καλύτερος τους παίκτης θα χάσει την φόρμα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.