ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Ν.Μουτσινάς κατά ιερέων γιατί δεν θέλουν τους γάμους ομοφυλοφίλων: «Κουνήστε λίγο το κεφάλι»

«Κάποιοι πολύ ωραίοι επτά ιερείς γράψανε επιστολή στον Πρωθυπουργό,»

Ο Ν.Μουτσινάς κατά ιερέων γιατί δεν θέλουν τους γάμους ομοφυλοφίλων: «Κουνήστε λίγο το κεφάλι»

Η καμπάνια του Γιώργου Καπουτζίδη, που κυκλοφόρησε για τα δικαιώματα των ομοφυλόφυλων και των γάμων μεταξύ τους προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε κάποιους ιερείς και ο Νίκος Μουτσινάς δεν δίστασε να πάρει θέση μέσα από την εκπομπή του.

Υπενθυμίζεται, ότι επτά συνολικά ιερείς έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «η ομοφυλοφιλία είναι παρέκκλιση και διαστροφή της φύσεως», με αφορμή το βίντεο για την καμπάνια, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο αίτημα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας για ισότιμη πρόσβαση στον γάμο και την τεκνοθεσία.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στο «Καλό Μεσημεράκι», σχετικά με αυτό:

«Κάποιοι πολύ ωραίοι επτά ιερείς γράψανε επιστολή στον Πρωθυπουργό, γράφανε για την καμπάνια του “Πες το ναι”. Αδιανόητο; Πώς τόλμησαν να κάνουν αυτό το spot; Είναι μία καμπάνια που έχει ξεκινήσει υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων και προχωράει μπας και ζήσουμε λίγο το αυτονόητο. Αντιδράσανε αυτοί τώρα, γιατί λένε ότι η ομοφυλοφιλία είναι παράκληση και διαστροφή της φύσεως. Κουνήστε λίγο το κεφάλι αριστερά και δεξιά γιατί έχει μείνει καιρό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.