ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξεφτίλα: Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε το παρατσούκλι του… μορίου του (βίντεο)

Μίλησε για τον τραυματισμό του στο... επίμαχο σημείο σε ταξίδι το στον Βόρειο Πόλο

Ξεφτίλα: Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε το παρατσούκλι του… μορίου του (βίντεο)

Συνεχίζει την «ξεφτίλα» του Στέμματος ο δούκας του Σάσεξ, Χάρι αφού εμφανίστηκε στην αμερικανική σατιρική εκπομπή «The Late Show» του τηλεοπτικού δικτύου CBS, με παρουσιαστή τον Στίβεν Κόλμπερτ, για να προωθήσει τα απομνημονεύματά του, υπό τον τίτλο «Spare» (Ρεζέρβα) που έχουν κάνει άνω-κάτω τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Κι ενώ οι προηγούμενες εμφανίσεις του Χάρι στα αμερικανικά ΜΜΕ (στις δημοφιλείς εκπομπές όπως «60 Minutes», «Good Morning America», «People») ήταν πιο προβλέψιμες, στο σατιρικό «Τhe Late Show» που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο Χάρι άφησε άφωνους τους τηλεθεατές.

Η συνέντευξη, που πραγματοποιήθηκε στο «Ed Sullivan Theatre» του Μανχάταν ήταν μαγνητοσκοπημένη ένα 24ωρο προτού βγει στον αέρα, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Bild και προσθέτει: «Ο κίνδυνος για την ασφάλεια του Χάρι έχει ενισχυθεί από τότε που αποκάλυψε ότι σκότωσε 25 Ταλιμπάν που πολεμούσαν στο Αφγανιστάν. Για το λόγο αυτό, τον συνόδευαν στο στούντιο άνδρες ασφαλείας».

Ο Χάρι έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι η αποκάλυψη αυτή έχει θέσει την οικογένειά του σε κίνδυνο και κατηγορεί τους επικριτές του για «επικίνδυνα ψέματα» όταν ισχυρίζονται ότι καυχιέται για αυτό.

Ισχυρίζεται ακόμη ότι ήθελε να γράψει για τις στρατιωτικές του εμπειρίες προκειμένου να βοηθήσει τους βετεράνους πολέμου: «Βοηθάς όταν μοιράζεσαι αυτές τις εμπειρίες ανοιχτά και χωρίς ντροπή», είπε ο Χάρι, ο οποίος υπηρέτησε ως πιλότος ελικοπτέρου των «Απάτσι» (ψευδώνυμο: «Καπετάν Ουέιλς»).

Στη διάρκεια της εκπομπής, ο Αμερικανός δημοσιογράφος δεν δίστασε να προσφέρει σφηνάκια τεκίλα στον Χάρι κάνοντας πιο ελαφρύ το κλίμα στο στούντιο.

Ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά Καρόλου δεν αρνήθηκε το κέρασμα και μάλιστα, αποκάλυψε… πιπεράτες προσωπικές πληροφορίες από ένα ταξίδι του στον Βόρειο Πόλο.

Το γέλιο πήγε «σύννεφο» στο στούντιο, ειδικά όταν ο δημοσιογράφος Στίβεν Κόλμπερτ ενημερώθηκε για τα κρυοπαγήματα στα… ευαίσθητα σημεία του Χάρι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Και ο κοκκινομάλλης «αντάρτης των βασιλικών ανακτόρων» δεν δίστασε να του αποκαλύψει το παρατσούκλι του πέους του: «Todger» (Πιπίλα) εξηγώντας ότι ένιωσε τον τραυματισμό του από τον παγετό μετά την επιστροφή του από την Αρκτική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Αμερικανός δημοσιογράφος αποκάλεσε επίσης τον δούκα του Σάσεξ ως «Άρχοντα των Κοκκινομάλληδων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.