ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Ζ.Πικέ πιάστηκε στα χέρια με τον αδερφό της Σακίρα στο Μαϊάμι

Όλα συνέβησαν όταν ο ποδοσφαιριστής επισκέφτηκε τα παιδιά του

Ο Ζ.Πικέ πιάστηκε στα χέρια με τον αδερφό της Σακίρα στο Μαϊάμι

Με τη Σακίρα να έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο Μαϊάμι με τα παιδιά της, οι διαμάχες με τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ δεν έχουν τελειωμό.

Ήταν στην πρώτη επίσκεψη του Ζεράρ Πικέ στο Μαϊάμι για να δει τα παιδιά τους με τη Σακίρα που άναψαν τα αίματα.

Ο Ζεράρ Πικέ και ο αδερφός της Σακίρα, Τονίνο Μεμπάρακ, φέρονται να πιάστηκαν στα χέρια.Ο καβγάς ανάμεσα στον Ζεράρ Πικέ και τον αδερφό της Σακίρα φέρεται να ξεκίνησε με αφορμή τη διαμάχη του με την τραγουδίστρια για τη φροντίδα του Milan και του Sasha. Η κόντρα είχε ως αποτέλεσμα να μπει στη μέση ο Τονίνο για να υπερασπιστεί την αδερφή του.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, όταν ο Ζεράρ Πικέ ζήτησε να έχει τα παιδιά τους για 10 συνεχόμενες ημέρες. Η Σακίρα τότε του εξήγησε πως έχει το δικαίωμα να περνά μαζί τους μόνο 10 ημέρες τον μήνα. Κάτι που έβγαλε εκτός εαυτού τον Ζεράρ Πικέ.

Όταν είδε τι συνέβη ο αδερφός της Σακίρα, ήρθε αντιμέτωπος με τον πρώην κουνιάδο του. Η άφιξη του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα δεν ήταν αρμονική. Σε ρεπορτάζ της εκπομπής La Mesa Caliente, στο Telemundo, έγινε αναφορά στον καβγά. Σημείωσαν μάλιστα πως ο αδερφός της Σακίρα πιάστηκε στα χέρια με τον Ζερά Πικέ.

«Η Σακίρα είχε έναν έντονο καβγά με τον Ζεράρ Πικέ. Έγινε τόσο βίαιος που ο Τονίνο χρειάστηκε να παρέμβει για να υπερασπιστεί την αδερφή του. Σύμφωνα με τις φήμες, έπρεπε να επέμβει η αστυνομία για να τους σταματήσει» σχολίασε η Ισπανίδα δημοσιογράφος Veronica Bastos.

Μέχρι στιγμής, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα. Οι μόνες φωτογραφίες του Ζεράρ Πικέ από την επίσκεψή του στο Μαϊάμι είναι από θαυμαστές του που τον αναγνώρισαν στον δρόμο. Οι κάμερες κατέγραψαν τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα σε εστιατόριο στο South Beach με τα παιδιά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.