ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Πανσέληνος Μαΐου: Αυτά είναι τα δύο ζώδια που θα βιώσουν τις περισσότερες αλλαγές

Θα πραγματοποιηθεί αύριο 5 Μαΐου στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου

Πανσέληνος Μαΐου: Αυτά είναι τα δύο ζώδια που θα βιώσουν τις περισσότερες αλλαγές

Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς είναι γεγονός και έτσι αύριο Παρασκευή 5 Μαΐου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου.

Όπως κάθε φορά, μαζί της θα φέρει πάρα πολλές αλλαγές και θα ταράξει εντελώς τα νερά του ζωδιακού κύκλου.

Παράλληλα, θα κορυφωθούν καταστάσεις και συναισθήματα που είχαν ξεκινήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα ενώ θα υπάρξουν πολλές αλλαγές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερωτικό τομέα.

Επιπλέον, τα ζώδια θα νοιώσουν ότι είναι αρκετά φορτισμένα ειδικότερα όσον αφορά τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, ενώ συναισθήματα απογοήτευσης και πίεσης θα γίνουν εντονότερα.

Γενικότερα θα υπάρχει η αίσθηση ότι πρέπει να πάρουν άμεσα αποφάσεις για κάποια ζητήματα, ενώ θα κάνουν ένα αρκετά καλό ξεκαθάρισμα σχετικά με τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να έχουν δίπλα τους. Επιπλέον, θα βάλουν σε μία σειρά όσα τους ενοχλούν και θα πάρουν οριστικές αποφάσεις σχετικά με τους στόχους και τα θέλω τους.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι τα ζώδια που θα βιώσουν τις περισσότερες αλλαγές σε κάθε τομέα λόγω της Έκλειψης – Πανσέληνου:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί ανήκουν στα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο λόγω της δεύτερης Πανσέληνου και θα βιώσουν πολλές αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής τους. Θα περάσουν ένα δύσκολο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα ξεκαθαρίσουν οριστικά σχέσεις και ερωτικές και επαγγελματικές, ενώ θα κάνουν στην άκρη ανθρώπους που στην πραγματικότητα τους πήγαιναν πίσω.

Επιπλέον, θα περάσει ένα χρονικό διάστημα που θα είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστούν τις απώλειες, ωστόσο σε δεύτερο χρόνο θα καταλάβουν ότι ήταν αναγκαίο να αποχωριστούν κάποιους ανθρώπους ώστε να γνωρίσουν άλλους που θα τους οδηγήσουν στην πραγματική ευτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι επίσης από τα ζώδια που θα βιώσουν πολλές αλλαγές ειδικότερα στον επαγγελματικό και οικονομικό τους τομέα, ενώ θα περάσει ένα χρονικό διάστημα που θα υπάρχει αρκετή ανατάραξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, είναι πιθανό στην δουλειά τους να γίνει περικοπή προσωπικού ή να ξεκινήσει ένα καινούργιο πρότζεκτ το οποίο ναι μεν θα απαιτεί περισσότερο χρόνο και θα αυξήσει τις ευθύνες τους, ωστόσο παράλληλα θα αυξήσει και τα οικονομικά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.