ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρέπει να χαμηλώσουν τις προσδοκίες τους: Τα τρία ζώδια που είναι λιγότερο πιθανόν να κάνουν περιουσία

Καλύτερα να μην περιμένεις «λεφτά να φαν κι οι κότες»

Πρέπει να χαμηλώσουν τις προσδοκίες τους: Τα τρία ζώδια που είναι λιγότερο πιθανόν να κάνουν περιουσία

Υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι καλύτερα να χαμηλώσουν τις προσδοκίες τους, καθώς είναι λιγότερο πιθανόν να κάνουν περιουσία.

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, καλύτερα να μην περιμένεις «λεφτά να φαν κι οι κότες»:

Ιχθείς

Πολλοί άνθρωποι θα σου πουν ότι το μυαλό σου πετάει πολύ στα σύννεφα για να βρεις επιτυχία, Ιχθύ, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή σου αρέσει να ζυγίζεις τις επιλογές σου.

Αυτό μπορεί να είναι καλό σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως όταν πρέπει να αποφασίσεις εάν θα αναλάβεις μια νέα δουλειά ή όχι, αλλά μπορεί επίσης να είναι επιζήμιο για την επιτυχία σου, όπως όταν έχεις την ευκαιρία να πας σε μια νέα δουλειά και να ξεκινήσεις από την αρχή, αλλά αντίθετα ανησυχείς πάρα πολύ για τις συνέπειες.

Όταν πρόκειται για την προοπτική να γίνεις πλούσια, γίνεσαι αδύναμη. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορείς είτε να φοβάσαι είτε να εμπιστεύεσαι υπερβολικά, αλλά όταν πρόκειται να πάρεις ρίσκα και να δοκιμάσεις κάτι νέο, είσαι κατά κάποιο τρόπο και τα δύο.

Ζυγός

Ζυγέ, θα βρεις τη θέση σου στον κόσμο, αλλά δεν θα είναι με τους πλούσιους και τους διάσημους. Έχεις την ικανότητα να είσαι ευτυχισμένη και να κάνεις τη διαφορά, ανεξάρτητα από το τι κάνεις στη ζωή, αλλά πρέπει να σταματήσεις να είσαι τόσο επικριτική.

Ως Ζυγός, μπορείς είτε να είσαι πολύ ισορροπημένη είτε να είσαι παντού. Η κριτική σου εξαρτάται από τις δικές σου ικανότητες να κάνεις κάτι σπουδαίο και τις ικανότητες του εξωτερικού κόσμου να σου προσφέρει βοήθεια όταν χρειάζεσαι βοήθεια.

Συχνά αποφεύγεις ευκαιρίες που ενέχουν κάποιο ρίσκο και εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου επειδή φοβάσαι ότι θα απογοητευτείς και δεν θα γίνεις ποτέ πλούσια.

Δίδυμοι

Δίδυμε, μπορεί να πιστεύεις ότι η ικανότητά σου να είσαι αναποφάσιστη για τα πάντα κυμαίνεται μόνο από το να αποφασίσεις τι θα φορέσεις σήμερα μέχρι τι να φτιάξεις για δείπνο, αλλά δυστυχώς κάνεις λάθος.

Μπορεί να διστάζεις πολύ να εκμεταλλευθείς μια ευκαιρία ή να πάρεις μια μεγάλη απόφαση, για την οποία δεν έχουν όλοι χρόνο. Αντί να είσαι ένας αυθόρμητος τύπος ανθρώπου, αφιερώνεις πολύ χρόνο σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά των πάντων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό μπορεί να είναι ένα καλό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχεις, ειδικά αν θέλεις να λαμβάνεις τεκμηριωμένες αποφάσεις στη ζωή, αλλά ορισμένα πράγματα προορίζονται να είναι αυθόρμητα. Με το να διστάζεις πριν από κάθε επιλογή, δίνεις σε κάποιον άλλον την ευκαιρία να εισέλθει κρυφά και να πάρει αυτό που δικαιωματικά σου ανήκει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.