ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρίκι Μάρτιν: Ατάραχος μετά τις αποκαλύψεις περί αιμομιξίας – Ανεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες στα social media

Ο Πορτορικάνος τραγουδιστής παρόλα αυτά συνεχίζει κανονικά τη ζωή του

Ρίκι Μάρτιν: Ατάραχος μετά τις αποκαλύψεις περί αιμομιξίας – Ανεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες στα social media

Ο Ρίκι Μάρτιν βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στο στόχαστρο των media μετά από τις κατηγορίες του ανιψιού του για αιμομιξία.

Ο 21χρονος διατηρούσε ερωτική σχέση με τον θείου του και οι θαυμαστές του ποπ σταρ βρίσκονται σε σοκ.

Ο Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες είναι ο γιος της αδερφής του Ρίκι Μάρτιν και προέβη σε καταγγελία εναντίον του για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση, γεγονός που εάν αποδειχθεί αληθές, ο τραγουδιστής θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 50 έτη.

Ο Πορτορικάνος τραγουδιστής παρόλα αυτά συνεχίζει κανονικά τη ζωή του και μάλιστα ενημέρωσε τους θαυμαστές του για το νέο του τραγούδι.

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη περιμένει μια απάντηση από τον Ρίκι Μάρτιν εκείνος κάνει την πρώτη ανάρτηση μετά το σάλο με φωτογραφίες από τα γυρίσματα βίντεο κλιπ του.

Η μόνη αναφορά που κάνει στο ζήτημα είναι στη λεζάντα στην οποία έγραψε: «Η αβεβαιότητα μιας σύγκρουσης εξαφανίζεται με τη δύναμη της ακεραιότητας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.