ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρίκι Μάρτιν: Μέσω Zoom θα καταθέσει για την υπόθεση αιμομιξίας που τον κατηγορεί ο ανιψιός του

«Δυστυχώς, το άτομο που ισχυρίστηκε όλα αυτά, παλεύει με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας»

Ρίκι Μάρτιν: Μέσω Zoom θα καταθέσει για την υπόθεση αιμομιξίας που τον κατηγορεί ο ανιψιός του

Ο Ρίκι Μάρτιν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο μέσω Zoom, προκειμένου να καταθέσει εις βάρος του ανιψιού του, ο οποίος ισχυρίστηκε πως είχαν σχέση πριν αρκετά χρόνια, με τον διάσημο τραγουδιστή να αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 50 χρόνων.

Πηγές από το περιβάλλον του τραγουδιστή αποκάλυψαν στο ΤΜΖ πως δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο του Πουέρτο Ρίκο, αλλά θα καταθέσει ενώπιον του δικαστή μέσω Zoom.

Ο ίδιος εξακολουθεί να αρνείται όλες τις κατηγορίες και σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνει πως εκείνος κι ο 21χρονος ανιψιός του είχαν οποιουδήποτε είδους σχέση για επτά μήνες, όπως κατέθεσε ο νεαρός.

«Δυστυχώς, το άτομο που ισχυρίστηκε όλα αυτά, παλεύει με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Ο Ρίκι Μάρτιν ποτέ δεν είχε εμπλακεί και ούτε θα εμπλακεί σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του», δήλωσε ο δικηγόρος του τραγουδιστής στο «The Post».

«Η ιδέα και μόνο είναι αποκρουστική. Όλοι ελπίζουμε πως αυτός ο άνθρωπος θα λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται επειγόντως. Πάνω από όλα όμως, θέλουμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση, μόλις ο δικαστής εξετάσει τα γεγονότα», συνεχίζει.

Υπενθυμίζεται πως ο ανιψιός του, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες κατηγορεί τον Μάρτιν για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα αν αυτό αποδειχθεί αληθές, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής μπορεί να μείνει στη φυλακή για πέντε δεκαετίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, πριν από λίγο καιρό, εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα κατά του Μάρτιν στο Πουέρτο Ρίκο, για ενδοοικογενειακή βία. Η ταυτότητα του εντολέα παρέμενε κρυφή μέχρι και αυτή την ώρα, που ο αδερφός του Ρίκι Μάρτιν, Έρικ, αποκάλυψε, ποιός μηνύει τον Πορτορικανό με τόσο βαριές κατηγορίες.

Ο Μάρτιν κατηγορείται ότι «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον γιο της αδερφής του, Βανέσα, κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης που ο νεαρός ισχυρίζεται ότι διατηρούσαν, η οποία μάλιστα έληξε πριν από περίπου δύο μήνες.

Σύμφωνα με την εντολή που έφερε στο φως η εφημερίδα El Vocero, ο Σάντσες ισχυρίστηκε πως ο Μάρτιν δεν αποδέχτηκε τον χωρισμό τους και εθεάθη να περιπλανάται κοντά στο σπίτι του τουλάχιστον τρεις φορές.

Ο 21χρονος υποστήριξε ακόμη, ότι ο Μάρτιν είχε «καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ουσιών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δικηγόροι του τραγουδιστή αρνήθηκαν άμεσα τις κατηγορίες, ενώ προετοιμάζουν την υπερασπιστική γραμμή κατά του Σάντσες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εις βάρος του Σάντσες εκκρεμεί πρόσφατη καταγγελία από μια γυναίκα την οποία φέρεται να έχει παρενοχλήσει με απειλές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.