Ρίκι Μάρτιν: Ο ανιψιός του απέσυρε τις κατηγορίες περί αιμομιξίας και σεξουαλικής κακοποίησης

Πόσα πήρε άραγε;

Ρίκι Μάρτιν: Ο ανιψιός του απέσυρε τις κατηγορίες περί αιμομιξίας και σεξουαλικής κακοποίησης

Για αιμομιξία και κακοποίηση, ψυχική και σωματική κατηγορούσε ο ανιψιός του Ρίκι Μάρτιν τον διάσημο θείο του. 

Ο τραγουδιστής κατηγορείτο ότι ”άσκησε σωματική και ψυχική βία” στον 21χρονο γιο της αδερφής του, Βανέσας, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, η οποία όπως ισχυρίζεται ο νεαρός κράτησε για 7 μήνες και έληξε πριν από δύο μήνες.

Ο 50χρονος σταρ κλήθηκε σήμερα 21 Ιουλίου να παρευρεθεί στο δικαστήριο του Πουέρτο Ρίκο προκειμένου να δικαστεί.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η ακρόαση στο δικαστήριο για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, ο δικαστής απέρριψε την προσωρινή αναστολή που είχε εκδώσει πριν από μια εβδομάδα.

Η νομική ομάδα του τραγουδιστή ανέφερε ότι: «Όπως είχαμε προβλέψει, η εντολή προσωρινής προστασίας δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο. Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να απορρίψει το θέμα ήταν αποκλειστικά δική του, χωρίς εξωτερική επιρροή ή πίεση και επιβεβαίωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στην υπόθεση.

Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο ο οποίος ζητούσε την απόρριψη της υπόθεσης.

Αυτό που συνέβη δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο πέρα από ένα ταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς χωρίς απολύτως τίποτα.

Χαιρόμαστε που ο πελάτης μας είδε την απονομή της δικαιοσύνης και τώρα μπορεί να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του».

Άραγε πόσα χρήματα να πήρε ο ανιψιός του για να αποσύρει την καταγγελία; 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.