ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ρούλα Κορομηλά για το «Τέξας» στα χθεσινά MAD VMA: Κυκλοφορούσαν με 15 μπράβους – Ο κόσμος ήταν έντρομος

«Είμαι αφοριστική σε τέτοιες βίαιες συμπεριφορές»

Ρούλα Κορομηλά για το «Τέξας» στα χθεσινά MAD VMA: Κυκλοφορούσαν με 15 μπράβους – Ο κόσμος ήταν έντρομος

Η απονομή των βραβείων Mad 2022 ξεκίνησε με πολύ γιορτινό κλίμα, όμως η γνωστή πλέον συμπλοκή ανάμεσα σε Snik και Light έμελλε να ανατρέψει όλη τη βραδιά, βάζοντας σε κίνδυνο πολλούς από τους παρευρισκόμενους αλλά και τους συντελεστές του event.

Ανάμεσα στα λαμπερά πρόσωπα, που θα παρέδιδαν βραβείο ήταν και η Ρούλα Κορομήλα, η οποία αποδοκίμασε φανερά το γεγονός και μάλιστα μέσα από τις δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων ,τόνισε πως τέτοιες συμπεριφορές θα πρέπει να καταδικάζονται και πως αν κάποιος έπρεπε να αποχωρήσει από τη βραδιά, θα ήταν οι διαπλεκόμενοι.

Οι δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά για τον καβγά στα βραβεία Mad

«Είδα τον κόσμο έντρομο. Άκουσα τις φωνές, άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν, να φωνάζουν. Οι καλλιτέχνες ήταν σοκαρισμένοι. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένη με όσα έγιναν χθες και πολύ θυμωμένη, γιατί δείχνουν ανεκτικότητα σε συμπεριφορές που προβάλουν βία, σεξισμό και παρεμβατικότητα», δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά.

«Δεν είμαι αφοριστική με κανένα είδος μουσικής, ούτε θέλω να τσουβαλιάσω τους καλλιτέχνες που το εκπροσωπούν. Είμαι αφοριστική σε τέτοιες βίαιες συμπεριφορές», συμπλήρωσε.

Έχοντας διανύσει 35 χρόνια πορείας η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει έρθει ποτέ ξανά αντιμέτωπη με παρόμοιο περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να κυκλοφορούν με 15, που δεν ξέρω πως να τους αποκαλέσω… Συνοδούς; Μπράβους; Και να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες. Παλιά υπήρχε πάντα σεβασμός, κατανόηση και εκτίμηση από τον ένα προς τον άλλο, ανεξάρτητα από προσωπικούς ανταγωνισμούς. Αυτό που αντίκρυσα χθες με θλίβει και πραγματικά με θυμώνει αφάνταστα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.