ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

S.Doherty: Δημοσίευσε βίντεο από τη στιγμή λίγο πριν μπει στο χειρουργείο για την αφαίρεση του όγκου στον εγκέφαλο

Η πρώην πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210», δίνει μάχη τον καρκίνο

S.Doherty: Δημοσίευσε βίντεο από τη στιγμή λίγο πριν μπει στο χειρουργείο για την αφαίρεση του όγκου στον εγκέφαλο

Η Shannen Doherty, δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει στον κόσμο «πώς μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος», λίγο πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στο κεφάλι της, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο αυτού του έτους.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210», η οποία βρίσκεται στη μέση της μάχης της για τον καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου, ενημέρωσε τους θαυμαστές της για τη δύσκολη μάχη που δίνει για την υγεία της.

«16 Ιανουαρίου 2023. Χειρουργική επέμβαση. Είχα έναν όγκο στο κεφάλι μου που ήθελαν να αφαιρέσουν και επίσης να κάνουν βιοψία. Προσπαθώ σαφώς να είμαι γενναία, αλλά είμαι πετρωμένη», έγραψε η 52χρονη ηθοποιός στη λεζάντα του throwback κλιπ. «Ο φόβος ήταν συντριπτικός για μένα».

«Φοβόμουν όλα τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα, ανησυχούσα να αφήσω τη μαμά μου και πώς αυτό θα την επηρέαζε. Ανησυχούσα ότι θα έβγαινα από το χειρουργείο χωρίς να είμαι πια εγώ». «Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος», πρόσθεσε.

Το βίντεο ήρθε μόλις λίγες ημέρες αφότου μοιράστηκε τη συνταρακτική ενημέρωση για την κατάστασή της, αποκαλύπτοντας στους 2 εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της.

«Στις 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γύρος ακτινοβολίας», έγραψε την περασμένη εβδομάδα. «Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική και συνέβαιναν πολλά στη ζωή μου».

Η αξονική τομογραφία έδειξε ότι η πρώην ηθοποιός του «Charmed» είχε εγκεφαλικές μεταστάσεις – μια κατάσταση που συμβαίνει όταν τα καρκινικά κύτταρα εξαπλώνονται από την αρχική τους θέση στον εγκέφαλο, σύμφωνα με την Mayo Clinic.

«Είμαι τυχερή καθώς έχω σπουδαίους γιατρούς όπως ο Δρ Amin Mirahdi και τους καταπληκτικούς τεχνικούς στο Cedar Sinai», συνέχισε. «Αλλά αυτός ο φόβος…. Η αναταραχή….. η χρονική στιγμή όλων αυτών…. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

Η ηθοποιός, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2015, ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2020 ότι παλεύει με καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου.

Η ενημέρωση ήρθε τρία χρόνια αφότου μοιράστηκε ότι η πρώτη της περιπέτεια με τον καρκίνο είχε περάσει σε ύφεση. Το 2021, η Shannen Doherty είπε στους θαυμαστές της ότι «παλεύει για να μείνει ζωντανή».

«Δεν θέλω ποτέ να λειτουργώ [σαν να πεθαίνω]», είχε πει τότε στο «Good Morning America». «Θέλω απλώς να λειτουργώ σαν να μην έχω πράγματα να τσεκάρω γιατί θα συνεχίσω να παλεύω για να μείνω ζωντανή», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.