ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Μπιμπίλας: «Υπάρχουν άλλοι δύο θάνατοι ηθοποιών που δεν θέλουν οι συγγενείς να αναφερθούν»

«Αυτό που έγινε ως πιράνχας να περιμένουν να πεθάνει κάποιος εναγωνίως για να το πουν πρώτοι, δεν είναι ωραίο»

Σ.Μπιμπίλας: «Υπάρχουν άλλοι δύο θάνατοι ηθοποιών που δεν θέλουν οι συγγενείς να αναφερθούν»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης μίλησε για τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού, Μίνας Αδαμάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μεταξύ άλλων ανέφερε πως ακόμη δύο ηθοποιοί έφυγαν από τη ζωή, όμως οι οικογένειες τους δε θέλουν να το δημοσιοποιήσουν.

«Τώρα ισχύει ο θάνατος της Μίνας Αδαμάκη. Αυτό που έγινε ως πιράνχας να περιμένουν να πεθάνει κάποιος εναγωνίως για να το πουν πρώτοι, δεν είναι ωραίο. Είχαμε αυτή τη δυσάρεστη είδηση να πεθάνει χθες η Μίνα και ο Κώστας Μπάσης. Ήταν διπλό το κακό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχουν άλλοι δύο θάνατοι αγαπημένων ηθοποιών που δεν θέλουν οι συγγενείς να αναφερθούν. Δεν μιλάω για τη Νίτσα Μαρούδα. Δύο ακόμα που οι οικογένειες δεν θέλουν να το δημοσιοποιήσουν, οπότε δεν το δημοσιοποιούμαι», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.