ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σάλος στα μουσικά βραβεία «Juno»: H Αβρίλ Λαβίν έδιωξε γυμνόστηθη διαδηλώτρια απο τη σκηνή (βίντεο)

Η διαδηλώτρια είχε διάφορα συνθήματα γραμμένα στο σώμα της, μεταξύ των οποίων τα «Save the Greenbelt» και «Land Back»

Σάλος στα μουσικά βραβεία «Juno»: H Αβρίλ Λαβίν έδιωξε γυμνόστηθη διαδηλώτρια απο τη σκηνή (βίντεο)

Ένα απρόσμενο επεισόδιο έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας στα 52α Juno Awards, όταν μια ημίγυμνη διαδηλώτρια εισέβαλε στη σκηνή διακόπτοντας την Αβρίλ Λαβίν.

Η 38χρονη τραγουδίστρια παρουσίαζε έναν από τους συμμετέχοντες, όταν μια τόπλες διαδηλώτρια με μηνύματα γραμμένα στο στήθος της εισέβαλε στη σκηνή και διέκοψε την ομιλία της.

Η Λαβίν προσπάθησε αρχικά να αγνοήσει τη διαδηλώτρια, πριν τελικά ξεσπάσει εναντίον της με ανάλαφρο ύφος:

«Φύγε από εδώ! Φύγε από δω ***!» αναφώνησε γελώντας η τραγουδίστρια μόλις αντιλήφθηκε την εισβολή.

Στη συνέχεια, ένας υπεύθυνος ασφαλείας φαίνεται να συνοδεύει τη διαδηλώτρια εκτός σκηνής.

Δείτε το βίντεο:

Η διαδηλώτρια είχε διάφορα συνθήματα γραμμένα στο σώμα της, μεταξύ των οποίων τα «Save the Greenbelt» και «Land Back». Τα συνθήματα αναφέρονται σε πρόσφατα αμφιλεγόμενα σχέδια της πολιτείας του Οντάριο, που αφορούν οικοδόμηση της πράσινης περιοχής γνωστής και ως «Greenbelt».

Λίγο αργότερα, η Λαβίν βραβεύτηκε με το «Βραβείο TikTok» κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, και στον ευχαριστήριο λόγο της αναφέρθηκε ξανά στο επεισόδιο: «Αν τολμήσει κανείς να με ξαναδιακόψει, θα βγει η Καναδή από μέσα μου και θα σας γ****σω» αστειεύτηκε η τραγουδίστρια.

Ο Καναδός ηθοποιός Σίμου Λίου, που παρουσίαζε τη βραδιά, αναφέρθηκε επίσης στο επεισόδιο: «Δώστε ένα βραβείο στη Λαβίν, γιατί το διαχειρίστηκε εξαιρετικά» είπε ο γοητευτικός σταρ, ο οποίος είχε νωρίτερα ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.