ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε ψυχιατρική κλινική και πάλι η ηθοποιός Αμάντα Μπάινς – Περιπλανιόταν γυμνή στους δρόμους

Είναι γνωστή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τη δικαιοσύνη και την ιδιόρρυθμη δημόσια συμπεριφορά της

Σε ψυχιατρική κλινική και πάλι η ηθοποιός Αμάντα Μπάινς – Περιπλανιόταν γυμνή στους δρόμους

Σε ψυχιατρική κλινική μπήκε η ηθοποιός Αμάντα Μπάινς, καθώς εντοπίστηκε να περιπλανιέται εντελώς γυμνή στην Καλιφόρνια, όπως επιβεβαίωσε το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες (LAPD) στο Fox News Digital.

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση την Κυριακή στις 6:45 π.μ. για μια 36χρονη γυναίκα που στεκόταν «εντελώς γυμνή» στη γωνία της λεωφόρου Βερμόντ και της 4ης οδού στο Λος Άντζελες.

Το LAPD σημείωσε ότι η Μπάινς φαινόταν να «πάσχει από ψυχική ασθένεια» και με βάση τις δηλώσεις που έκανε, η Αμερικανίδα ηθοποιός τέθηκε σε ψυχιατρική επιτήρηση.

Αν και οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να διευκρινίσουν τις δηλώσεις, επιβεβαιώθηκε ότι η Bynes μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η ψυχιατρική κράτηση διαρκεί συνήθως 72 ώρες, ωστόσο η διάρκειά της μπορεί να παραταθεί, σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το 2014.

Λίγες ώρες νωρίτερα η ηθοποιός είχε κατηγορήσει τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση αλλά αργότερα ανακάλεσε, επιρρίπτοντας την ευθύνη στο «μικροτσίπ» που έχει στο κεφάλι της.

Η Μπάινς, που έγινε σταρ σε ηλικία 13 ετών, όταν είχε το δικό της σόου στο τηλεοπτικό δίκτυο Nickelodeon, είχε νοσηλευτεί και παλιότερα σε ψυχιατρείο, όταν έβαλε φωτιά έξω από ένα σπίτι στο Λος Άντζελες.

Η Μπάινς είναι γνωστή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τη δικαιοσύνη και την ιδιόρρυθμη δημόσια συμπεριφορά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.