Σόφη Ζαννίνου: «Έφαγα χαστούκια έξω από το κέντρο που τραγουδούσα λόγω της ασυνέπειας μου»

«Αντί να πάω για πρόβα στις δέκα, πήγα μισή ώρα μετά»

Σόφη Ζαννίνου: «Έφαγα χαστούκια έξω από το κέντρο που τραγουδούσα λόγω της ασυνέπειας μου»

Η Σόφη Ζαννίνου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της αποκάλυψε πως είχε φάει χαστούκια έξω από την Παλιά Αθήνα που τραγουδούσε λόγω της ασυνέπειας της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνέπεια που την χαρακτηρίζει πλέον, ένα χαρακτηριστικό που κέρδισε λόγω του αυστηρού πατέρα της.

«Κάποια στιγμή είχα φάει χαστούκια έξω από την Παλιά Αθήνα που τραγουδούσα. Εγώ προερχόμενη από το θέατρο, είχα μεγάλη πειθαρχία. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι στα κέντρα που τραγουδούσα από το ‘68 ήταν απείθαρχοι άνθρωποι, απλά υπήρχε μια άλλη χαλαρότητα.

Δηλαδή λέγαμε, ας πούμε, να κάνουμε πρόβα στις 10 στο θέατρο και έπρεπε να είμαστε δέκα παρά τέταρτο όλοι. Στα κέντρα πηγαίναμε και δέκα μισή και έντεκα, γιατί πάντα υπήρχε αυτή η χαλαρότητα», είπε.

«Ο πατέρας μου κάποια στιγμή με ρώτησε όταν τραγουδούσα, τι ώρα έχω πρόβα, του απάντησα και αντί να πάω στις δέκα πήγα μισή ώρα μετά. Ήταν εκεί και έφαγα χαστούκια, λόγω αυτής της ασυνέπειας έξω από το κέντρο», συμπλήρωσε.

Τέλος, αποκάλυψε πως ο πατέρας της δεν της ζήτησε ποτέ συγγνώμη για την αυστηρή του συμπεριφορά, καθώς μέσα του είχε μια γλυκιά πλευρά, που ισορροπούσε την κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ίσως να μην το είχε καταλάβει και ποτέ ότι ήταν αυτή η συμπεριφορά σκληρή. Δεν κατάλαβε ποτέ ότι ήταν σκληρός, γιατί συγχρόνως ήταν και πολύ γλυκός. Σκέψου ότι η κόρη μου έκανε απουσίες εν αγνοία μου και πήγαινε ο παππούς της στο σχολείο να τις δικαιολογήσει. Εγώ το μάθαινα, όταν τελείωνε η σχολική χρονιά», καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.