ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σούπερ γιαγιά έκανε διατάσεις και χόρεψε σάμπα στη Χαλκίδα – Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο

Μετά το ξεμούδιασμα επέστρεψε στην παρέα της

Σούπερ γιαγιά έκανε διατάσεις και χόρεψε σάμπα στη Χαλκίδα – Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο από την Χαλκίδα έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο και δείχνει μια απίθανη γιαγιά να κάνει διατάσεις στην παραλία.

Μια γιαγιά από την Εύβοια, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει λίγες διατάσεις και να χορέψει στην παραλία της Χαλκίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα έκλεψε τις εντυπώσεις και οι περαστικοί σταματούσαν για να τη θαυμάσουν. Η ίδια μετά το ξεμούδιασμα επέστρεψε στην παρέα της και συνέχισε να χορεύει ξέφρενη σάμπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.