ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεχίζονται οι «προφητείες» των Simpsons: Οι Cypress Hill τραγουδούν με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου

Το είχαν προβλέψει από το 1996

Συνεχίζονται οι «προφητείες» των Simpsons: Οι Cypress Hill τραγουδούν με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου

Οι Simpsons έχουν προχωρήσει σε πολλές «προφητείες» οι οποίες επαληθεύτηκαν με την πάροδο των ετών και μεταξύ άλλων προέβλεψαν ότι οι Cypress Hill θα μοιράζονταν τη σκηνή με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου.

Τώρα, το έτος 2024 η πρόβλεψη επαληθεύεται.

Το συγκρότημα χιπ χοπ θα ερμηνεύσει σε μία ξεχωριστή συναυλία μια σειρά από επιτυχίες από το άλμπουμ του «Black Sunday» μαζί με πολλές άλλες από τη συλλογή τους.

Στο επεισόδιο «Homerpalooza» του 1996, της αμερικανικής σειράς κινουμένων σχεδίων, οι Simpsons, αστειεύονται ότι οι Cypress Hill έκλεισαν κατά λάθος μια συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι θαυμαστές του συγκροτήματος από την Καλιφόρνια έτρεφαν για χρόνια ελπίδες για μια τέτοια συνεργασία και τώρα θα γίνει πραγματικότητα.

Η συναυλία των Cypress Hill, Sen Dog, B-Real και DJ Muggs και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Λονδίνου διοργανώνεται στις 10 Ιουλίου 2024 στο Royal Albert Hall.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κάθριν ΜακΝτόουελ διευθύνουσα σύμβουλος της Συμφωνικής Ορχήστρας του Λονδίνου δήλωσε: «Μετά από χρόνια εικασιών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί θαυμαστές μπορεί να άρχισαν να πιστεύουν ότι θα ήταν απλώς ένα όνειρο – αλλά η Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί επιτέλους με τους Cypress Hill στη σκηνή και από κοντά και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη μουσική στιγμή! Ευχαριστώ πολύ τους δημιουργούς των Simpsons για την ιδέα και την AEG Artisitc και την PolyArts που τα έκαναν όλα πραγματικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.