ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τα 3+1 ζώδια που θα μπουν σε σχέση τον Ιούλιο

Μήπως ανήκεις κι εσύ σε αυτά;

Τα 3+1 ζώδια που θα μπουν σε σχέση τον Ιούλιο

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η.

Ο Ιούλιος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα.

Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

Σκορπιός

Εσύ που ανήκεις στο β’ δεκαήμερο θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου μετά τις 4/7, καθώς ο Δίας θα περάσει στον 7ο οίκο των σχέσεών σου, φέρνοντάς σου τύχη και ευκαιρίες για μια καινούργια σχέση.

Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να μείνεις χωρίς συντροφιά ή να μην σε προσεγγίζουν διάφοροι/ες υποψήφιοι/ες που ενδιαφέρονται να έχουν μια θέση στη ζωή σου. Τώρα, αν αποφασίσεις να “νοικοκυρευτείς”, τουλάχιστον από οικονομικής πλευράς, το ταίρι που θα βρεις θα έχει μια άνεση και θα μπορεί να σου παρέχει όσα ζητήσεις.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη και τον Άρη (έως τις 10/7) στον 7ο, αν ξεπεράσεις τον σκόπελο του Ουρανού, που μπορεί να σε χωρίσει ξαφνικά ή να σου φέρει έναν απρόσμενο καινούργιο έρωτα (γίνονται κι αυτά, μην πάει ο νους σου μόνο στο κακό), τότε είναι ξανά υποψήφιος για να ζευγαρώσεις τον Ιούλιο, εσύ το γ’ δεκαημέρου.

Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι εκτός αυτού, δεν έχεις κάτι άλλο να ανησυχείς. Επιπλέον, Ερμής και Ήλιος θα περάσουν διαδοχικά στον 7ο οίκο σου, δίνοντάς σου σημαντικό πλεονέκτημα και αυξάνοντας τις επιλογές σου, οπότε κι εσύ που είσαι του α’ δεκαημέρου, θα μπεις δυναμικά στο παιχνίδι… Αν βγήκες ποτέ…

Αιγόκερως

Εσύ του β’ δεκαημέρου θα έχεις Ήλιο και Ερμή ήδη στον 7ο οίκο σου, μια Πανσέληνο στο ζώδιό σου, εσύ του α’ Δία στον 5ο οίκο μέχρι τις 4/7 και φυσικά εσύ του γ’ Αφροδίτη και Άρη στον 8ο (έως τις 10/7). Άχαστο φαβορί είσαι για να καπαρωθείς, από άτομο που όχι μόνο το ξετρελαίνεις και υπόσχεται να σε αγαπάει, αλλά και να σε έχει και στα όπα-όπα.

Δέξου το, αφήσου (για σένα του α’ τα λέμε που έχεις μαλώσει με τον Δία και για σένα του β’ που από τις 4/7 θα επηρεάζει τα δικά σου ερωτικά) και άνοιξε μια νέα σελίδα στην ερωτική σου ιστορία. Εσύ του γ’ να θυμάσαι ότι για να έρθει κάτι καινούργιο στη ζωή σου, πρέπει να του κάνεις χώρο, αλλιώς δε θα μπει.

Κριός

Αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, να ξέρεις ότι ο Δίας θα περάσει στον 2ο οίκο σου, αλλά κι η Αφροδίτη που θα περάσει και θα κάτσει για αρκετούς μήνες στον 5ο οίκο σου, ο Άρης θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 10/7, αλλά μην ανησυχείς γιατί στις 11/7 θα περάσει ο Ερμής στον Λέοντα, μετά ο Ήλιος, οπότε θα συνεχίσεις να καις καρδιές και τον Ιούλιο και να βρίσκεις συνεχώς καινούργια ερωτεύσιμα άτομα, που θα σε ενθουσιάζουν και θα θέλουν να γίνουν κομμάτι της ζωής σου. Αν εσύ το θελήσεις, κάλλιστα θα βιώσεις ένα φλογερό ειδύλλιο, που θα δώσει στις νύχτες σου άλλη διάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.