ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτοί είναι οι δέκα προορισμοί στην Ευρώπη με τις περισσότερες κλοπές σε τουρίστες

Ο δείκτης αξιολόγησε τους δημοφιλέστερους Ευρωπαϊκούς προορισμούς διακοπών βάσει των ποσοστών κλοπής

Αυτοί είναι οι δέκα προορισμοί στην Ευρώπη με τις περισσότερες κλοπές σε τουρίστες

Τις 10 Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες οι Βρετανοί ταξιδιώτες κινδυνεύουν να πέσουν θύματα κλοπής, παρουσιάζει η εταιρία σύγκρισης ταξιδιωτικής ασφάλισης, Quotezone.co.uk, στον ειδικό δείκτη με τίτλο «European Pickpocketing».

Ο δείκτης αξιολόγησε τους δημοφιλέστερους Ευρωπαϊκούς προορισμούς διακοπών βάσει των ποσοστών κλοπής που αναφέρθηκαν στις κριτικές των επισκεπτών τους στα 5 κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα καθενός.

Οι επισκέπτες στο Κολοσσαίο, το Φοντάνα ντι Τρέβι, το Πάνθεον της Ρώμης, τον Καθεδρικό Ναό του Μιλάνου και το Μουσείο-Πινακοθήκη Galleria degli Uffizi της Φλωρεντίας, ανάφεραν κλοπές σε 1.906 κριτικές τους στην Tripadvisor.

Αυτό αντιστοιχεί σε 463 αναφορές κλοπών για κάθε 1 εκατ. Βρετανούς επισκέπτες στα κορυφαία αξιοθέατα της Ιταλίας, και αποτελεί το υψηλότερο ποσοστό από οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.

Η Γαλλία έχει το δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό αναφοράς κλοπών (283 ανά 1 εκατ. επισκεπτών), στα 5 κορυφαία αξιοθέατά της που βρίσκονται στο Παρίσι.

Ακολουθεί η Ολλανδία, και παρότι η Βαρκελώνη έχει διεθνή φήμη για κλοπές η Ισπανία, ο δημοφιλέστερος προορισμός των Βρετανών τουριστών, έρχεται έκτη στην κατάταξη, με πέντε φορές λιγότερες αναφορές περιστατικών κλοπής σε σύγκριση με την Ιταλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.