ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κι όμως αυτές οι πέντε πόλεις του κόσμου δεν είναι όπως τις φαντάζεσαι

Οι τουρίστες μας λένε τι δεν τους άρεσε στις διάσημες πόλεις

Κι όμως αυτές οι πέντε πόλεις του κόσμου δεν είναι όπως τις φαντάζεσαι

Τα ταξίδια είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει ο καθένας. Δεν έχει σημασία το μέρος, αν σου κάνουν πρόταση για κάποιο ταξίδι πες απλά ένα «ναι», είναι βέβαιο ότι δεν θα το μετανιώσεις.

Εσύ, γιατί ορισμένοι δεν πέρασαν τόσο καλά σε ορισμένα ταξίδια τους. Ακόμα και οι πολύ δημοφιλείς προορισμένοι για κάποιους είναι απλώς ένα χάσιμο χρόνου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν δοκιμάσεις πως θα ξέρεις.

Παρίσι

«Το Παρίσι ήταν τόσο βρώμικο και οι Γάλλοι επιβεβαιώνουν το στερεότυπο της περιφρόνησης απέναντι στους Αμερικανούς. Πίστευα την αμερικανική έκδοση rom-com ταινιών του Παρισιού».

Hollywood

«Πάντα πίστευα ότι το Hollywood θα είναι μια πόλη μέσα στο glamour, έκανα λάθος»

«Είναι απλά πολύ βρώμικα, πολύ ακριβά και έχει παντού κόσμο»

Καταρράκτες Νιαγάρα

«Δεν ήξερα ότι οι καταρράκτες θα ήταν μέσα στην πόλη. Νόμιζα ότι θα ήταν ένα εθνικό πάρκο. Όλο το μέρος έμοιαζε σαν ένα γιγάντιο εμπορικό κέντρο».

Ντουμπάι

«Φριχτό μέρος. Φανταστικά εμπορικά κέντρα και ξενοδοχεία για τους Αμερικανο-Ευρωπαίους, αλλά οι δρόμοι είναι γεμάτοι από φτωχούς. Βλέπετε πραγματικά σε τι δυστυχία είναι χτισμένο ολόκληρο το μέρος. Πήγα εκεί για δουλειά, δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορούν να πάνε οι άνθρωποι εκεί για διασκέδαση».

Πεκίνο

«Φοβήθηκα από το επίπεδο της ένοπλης ασφάλειας παντού, έπρεπε να καταπολεμήσω τόσους πολλούς απατεώνες και δεν μου άρεσε να με αγγίζουν και να γελάνε μαζί μου στο μετρό (είμαι πολύ λευκός Ευρωπαίος με σγουρά μαλλιά). Γενικά, το βρήκα πραγματικά δύσκολο, εκτός μερικά καταπληκτικά αξιοθέατα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι μαύρος. Βγήκα από ένα τρένο στο Πεκίνο με τον αδερφό μου και όλοι μας κοιτούσαν σαν να είχαμε δείρει τις μαμάδες τους. Τουλάχιστον 10 άνθρωποι δεν με ρώτησαν καν και ξεκίνησαν να με φωτογραφίζουν. Τόσο περίεργη εμπειρία, ειδικά αν συνυπολογίσεις ότι ήμουν μόλις 14 ετών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.