ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παξοί: Το μικρό νησί του Ιουνίου με τα καταγάλανα νερά που μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής

Συνδυάζει το μπλε της θάλασσας και το πράσινο της φύσης

Παξοί: Το μικρό νησί του Ιουνίου με τα καταγάλανα νερά που μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής

Ένα μαγικό τοπίο στο σύνολό τους είναι οι Παξοί, που το περιτριγυρίζουν τα βαθιά, καταγάλανα νερά του Ιονίου… Ο τέλειος εκπρόσωπος της απόλυτης ομορφιάς.

Το τοπίο και η φιλόξενη ατμόσφαιρα, οι άνθρωποι… ένας επίγειος παράδεισος που συνδυάζει τα πάντα, το μπλε της θάλασσας και το πράσινο της φύσης. Μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής και αν πάτε μια φορά, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αναζητήσετε να επιστρέψετε πολλές φορές ακόμα.

Λόγγος Παξοί
Εριμίτης, Παξοί

Ταβερνάκια και μικρά καφέ, μέρος του σκηνικού.

Το νησί προσφέρει την ηρεμία που πολλοί αναζητούν κατά τη διάρκεια του χρόνου, μακριά από την ένταση και το άγχος των μεγάλων πόλεων. Τα γραφικά σοκάκια του, θα μαγέψουν τη ματιά σας ενώ θα βρείτε προσεγμένα ταβερνάκια για απολαυστικά γεύματα με εξαιρετικά εδέσματα και τοπικές συνταγές. Τρυπητός, Παξοί

Υπέροχες παραλίες

Τι να πρωτοπεί κανείς για τις παραλίες του νησιού… Η Λάκκα είναι μια από τις πιο γνωστές και βρίσκεται στο βόρειο τμήμα των Παξών. Είναι ένα φυσικό λιμάνι, που προσφέρει επίσης εξαιρετικές καταδυτικές επιλογές στους ταξιδιώτες. Για μια διαφορετική εμπειρία, υπάρχει το Μογγονήσι μόλις λίγα μίλια από το λιμάνι στον Γάιο, έίναι ένα μικρό νησάκι, με ιδιαίτερη ομορφιά. Λάκκα Παξοί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tip. Και αν θέλετε να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και να απολαύσετε τις ομορφιές του νησιού στο απόλυτο, αφήστε να περάσει το καλοκαίρι … Ιδανικός μηνάς άλλωστε να το επισκεφτείτε είναι ο Οκτώβρης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.