ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πώς οι δισεκατομμυριούχοι αντικατέστησαν Μύκονο και Σαντορίνη με την Σικελία για τα πάρτι τους

Η Μύκονος κτυπήθηκε από την κυβέρνηση με την κατεδάφιση των παραλιών και η Σαντορίνη από την υποχώρηση του τουρισμού

Πώς οι δισεκατομμυριούχοι αντικατέστησαν Μύκονο και Σαντορίνη με την Σικελία για τα πάρτι τους

Την πλάτη σε Μύκονο και Σαντορίνη που μέχρι πρόσφατα «βούλιαζαν»… «γύρισαν» οι δισεκατομμυριούχοι, καθώς αντικατέστησαν τα δύο ελληνικά νησιά με τη Σικελία για τα πάρτι τους. 

Αξίζει να τονισθεί πως η Μύκονος κτυπήθηκε από την κυβέρνηση με την κατεδάφιση των παραλιών και η Σαντορίνη από την γενικότερη υποχώρηση του τουρισμού.

Ειδικότερα, οι Σικελοί έμειναν άναυδοι την περασμένη εβδομάδα όταν είδαν τον Ιάπωνα δισεκατομμυριούχο, Kaoru Nakajima να κλείνει ολόκληρα τμήματα της πόλης τους για το πάρτι γενεθλίων του, με αποτέλεσμα τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του Παλέρμο να καταληφθούν εξ ολοκλήρου από Ιάπωνες.

Τα καθίσματα του μεγάλου θεάτρου Politeama αναδιατάχθηκαν έτσι ώστε οι 1.400 καλεσμένοι του να μπορούν επίσης να δειπνήσουν και να χορέψουν, ενώ η όπερα, Teatro Massimo, έχει κλειστεί αποκλειστικά για μια συναυλία για τους καλεσμένους του δισεκατομμυριούχου.

Αυτές οι φαραωνικές εορταστικές εκδηλώσεις προκάλεσαν αναστάτωση και διαμάχη, διότι η Σικελία έχει να κάνει με τη γοητευτική απλότητα.

Αλλά η απλότητά της είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο αποτελεί το αγαπημένο μέρος για πάρτι των δισεκατομμυριούχων που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.