ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τρεις εναλλακτικοί προορισμοί για ένα διαφορετικό Πάσχα

Αν δεν θες να κάνεις πάλι τα ίδια

Τρεις εναλλακτικοί προορισμοί για ένα διαφορετικό Πάσχα

Πάσχα για τους περισσότερους σημαίνει επίσκεψη στο χωριό, οικογενειακά τραπέζια, ούζα και τσίπουρα γύρω από τις σούβλες. Όμως η πανέμορφη Ελλάδα μας προσφέρεται για δραστηριότητες ώστε το φετινό Πάσχα να κάνεις κάτι διαφορετικό.

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Θες να κάνεις τις ημέρες που δεν εργάζεσαι κάτι διαφορετικό και να πάρεις ενέργεια για την επιστροφή στην εργασία σου; Η Ελλάδα έχει πολλές λύσεις για να βρεθείς κοντά στη φύση και να γεμίσεις τον χρόνο με κάτι που δεν κάνεις συχνά.

Ενδεικτικά σου δίνουμε 3 προτάσεις

Ποδηλασία στην Αίγινα

Η καταλληλότερη εποχή για να επισκεφθείς την Αίγινα. Δεν έχει τόσο πολύ κόσμο, όμως παραμένει ζωντανή και σαγηνευτική. Η Αίγινα φημίζεται για τις υπέροχες διαδρομές για ποδηλασία. Φρόντισε να δεις από κοντά το μοναστήρι του Αγίου Νεκταριου, και το ναό της Αφαίας. Ιδανικό για την ώρα που πέφτει ο ήλιος το ψαροχώρι της Πέρδικας, με τις ψαροταβέρνες και τα γραφικά μαγαζάκια.

Πεζοπορία στα Μετέωρα

Δημοφιλής προορισμός όλο το έτος. Όμως το Πάσχα έχει μια έξτρα ομορφιά. Κυρίως λόγω Μεγάλης Εβδομάδος που τα μοναστήρια του έχουν μια μαγεία που δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο. Φημίζεται για τη προτίμηση που του δείχνουν οι πεζοπόροι εξαιτίας των σπάνιων γεωλογικών σχηματισμών που έχουν δημιουργηθεί εδώ και εκατομμύρια χρόνια.

Ράφτινγκ στον Αχελώο

Μάζεψε καλή παρέα, εφοδιάσου με όρεξη για περιπέτεια και κλείσε θέση για ράφτινγκ σε ένα από τους πιο γοητευτικούς ποταμούς της χώρας μας. Θα ζήσεις την απόλυτη εμπειρία του ράφτινγκ στον ποταμό Αχελώο, στην περιοχή των Τζουμέρκων. Μία κατάβαση επιπέδου δυσκολίας 2-3, διάρκειας 2,5 ωρών και μήκους 15 χιλιομέτρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.