The Weeknd: Σκοτώθηκε 32χρονος άνδρας κατά τη διάρκεια της συναυλίας του

Έπεσε από ύψος 12 μέτρων

The Weeknd: Σκοτώθηκε 32χρονος άνδρας κατά τη διάρκεια της συναυλίας του

Η συναυλία του The Weeeknd στη Φιλαδέλφεια είχε άσχημη εξέλιξη, αφού όπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές αρχές, ένας 32χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από μεγάλη πτώση.

Ειδικότερα, την εναρκτήρια συναυλία για την περιοδεία του τραγουδιστή, στιγμάτισε η πτώση του Χούγκο Σάντσεζ, όπως ονομάζεται ο άτυχος άνδρας, από ύψος 12 μέτρων σε κυλιόμενη σκάλα. Ο Σάντσεζ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και λίγο μετά τα μεσάνυχτα διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος αποδόθηκε σε ατύχημα, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται.

Ο The Weeknd δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια δήλωσε σχετικά με τον θάνατο του θαυμαστή του. Μετά τη συναυλία ανάρτησε στα social media φωτογραφίες από τη συναυλία και ευχαρίστησε το κοινό της Φιλαδέλφειας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διοργανώτρια εταιρία της περιοδείας, «Live Nation», ήταν η ίδια που είχε αναλάβει την προώθηση του θανατηφόρου φεστιβάλ Astroworld με τον Travis Scott, το οποίο οδήγησε σε 10 θανάτους και εκατοντάδες τραυματισμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.